Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Display Units

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 25, 2013, 09:46 PM
Spikemaul's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: Regina, Saskatchewan
Posts: 394

My System Specs

Default Help with Dell 2713H

I'm trying to get this monitor to display it's native resolution of 2560X1440 with no luck. I'm running Windows 7 Professional and have the monitor plugged into my GTX680 LIghtning with a DVI-D cable. The image turns to crap as soon as i bump up the resolution past 1920x1080. Help will be appreciated as I'm getting tired and frustrated......
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 25, 2013, 10:14 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,947

My System Specs

Default

Are you sure the cable is a dual link DVI-D? Replacing the cable is the first thing I'd try. Doesn't the display come w/ a DisplayPort cable?
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 25, 2013, 10:39 PM
Spikemaul's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: Regina, Saskatchewan
Posts: 394

My System Specs

Default

It was a DVI-D cable that I was using but it crapped out. I finally found the display port cable that came with the monitor and have zero issues now. The cable got mixed in with the son's electronics that he got for Christmas. I guess I should have waited until morning to set it up as the Rum n Nog would have worn off by then.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[WTB] Dell Inspiron 1545 or Dell studio 1569 laptop nork Buy/Sell & Trade 1 April 25, 2013 05:38 PM
Dell P2411H or Dell U2311H? MrDiaz Display Units 12 August 17, 2011 11:26 AM
dell to buy amd? coleo Rumor Mill 17 February 16, 2011 02:56 PM
Dell 2209WA $209 @ Dell MrDiaz Display Units 15 March 21, 2010 01:16 AM
A dell buy mailaw New Builds 2 November 27, 2008 06:04 PM