Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Display Units

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old April 11, 2013, 08:07 AM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,956

My System Specs

Default

That didn't seem to do anything. Still need to hit CTRL+T every time.
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old April 11, 2013, 08:23 AM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

Do you have 3D glasses Lowfat?

So I bought Borderlands 2 yesterday. Played the first and always liked how fluid the shooting/aiming mechanics were. Borderlands 2 stays pinned at 120fps for me and is absolutely blur and jitter free. Amazing to play. I've got the Lightboost set at 30%, I found 10% washed out the colors too much.

I AM LOVING THIS! Thanks MDREHJON for coming in here and telling us. What's really amazing is how our brains can interpret the jaggy, ghosty blurry crap so we have accepted the 60hz LCD experience all these years. Never going back! No more fatigue and headaches.

Edit, going to sell my U2711, keep an eye open.
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old April 11, 2013, 08:35 AM
Bao Bao is offline
Top Prospect
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 227
Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
That didn't seem to do anything. Still need to hit CTRL+T every time.
That sucks, I followed the instructions all the way to the end. Once you "setup 3D mode" and click exit or whatever, lightboost mode should stay stuck on.
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old April 11, 2013, 08:39 AM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,956

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Squeetard View Post
Do you have 3D glasses Lowfat?

So I bought Borderlands 2 yesterday. Played the first and always liked how fluid the shooting/aiming mechanics were. Borderlands 2 stays pinned at 120fps for me and is absolutely blur and jitter free. Amazing to play. I've got the Lightboost set at 30%, I found 10% washed out the colors too much.

Edit, going to sell my U2711, keep an eye open.
No 3D glasses. And since this monitor doesn't have the emitter it bugs out hard when you start a game. If I would have known this I would have went w/ a display w/ the emitter.

I am finding a single Titan insufficient for the detail I am use too. Even w/ the drop in resolution it isn't enough. I often drop to 60FPS or even lower during some games.

And everything looks washed out on this display. If I did any sort of photo editing I most definitely wouldn't want to use this.
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old April 11, 2013, 10:12 AM
Bao Bao is offline
Top Prospect
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 227
Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
No 3D glasses. And since this monitor doesn't have the emitter it bugs out hard when you start a game. If I would have known this I would have went w/ a display w/ the emitter.

I am not having those issues (VG248QE). The updated method to make it work is going perfectly fine for me. I wonder what's causing problems on your end. In the past I had to mash CTRL+T to make things work and stuff, it was so annoying, I just switched back to normal 144hz mode.

Until I came across that ToastyX method.
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old April 15, 2013, 09:19 AM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

Quote:
Originally Posted by Squeetard View Post
For some reason Crysis 3 still seems jerky no matter what the setting.
NVIDIA GTX TITAN vs. SLI & Crossfire

I'm betting that the stuttering is from the game engine as crysis 3 has pretty bad frame time delivery. Look at Hitman absolution. Looks like it will give a buttery smooth experience at 120hz.
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old April 18, 2013, 04:59 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,956

My System Specs

Default

I'm a definite convert now. Downgrading in resolution hasn't been a problem. In areas where I can maintain 120Hz, Lightboost makes a huge difference. It truly is like gaming on a CRT again. I really can't wait till we start seeing IPS panels that take advantage of frame matched backlight strobing.
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old April 18, 2013, 05:35 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: Montreal
Posts: 1,774

My System Specs

Default

I'm soo tempted to try it, but it would mean I need to replace that 7970! What is you GPU set up guys ? Could I be satisfied by one 680 only?
__________________

Back up - Ebay (Inik1) or Heatware

Last edited by lowfat; April 18, 2013 at 08:10 PM.
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old April 18, 2013, 08:11 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,956

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Inik View Post
I'm soo tempted to try it, but it would mean I need to replace that 7970! What is you GPU set up guys ? Could I be satisfied by one 680 only?
Look at the Samsung displays. The strobe backlight can be used w/ whatever GPU including AMD.
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old April 19, 2013, 03:08 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: Montreal
Posts: 1,774

My System Specs

Default

Bah, I might as well go for the asus LCD and be done with it lol
__________________

Back up - Ebay (Inik1) or Heatware
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Overclocking the ASUS GTX 580 Voltage Tweak Edition Comment Thread SKYMTL Video Cards 45 December 24, 2010 04:47 PM
motion blur pic, possible fix? upcoast604 Troubleshooting 7 December 12, 2009 05:32 AM