Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Display Units

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old February 14, 2013, 09:20 AM
MVP
 
Join Date: Jul 2008
Location: Cold Lake , Alberta , Canada
Posts: 330
Default

Quote:
Originally Posted by Perineum View Post
had a monitor do that to me, was just a unseated or slightly dirty cable inside.

Can you elaborate on that a bit? What do you mean by dirty cable inside ?
__________________
Gaming Rig
Core i5 4670k 3.4ghz
EVGA GTX 780 3Gb Classified
Dell U3011 + Yamakasi Sparta 301
Asus Z87-A
12GB Dominator 1800
Samsung 840 pro 256gb
Corsair HSX 1000watts
Mountain Mod UFO-U2
Razer Deathadder 2014
Logitech G510
Asus Xonar Essence STX
Sennheisers PC360
2 X 150GB Raptor X RAID 0



Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old February 14, 2013, 09:32 AM
Perineum's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: Surrey, B.C.
Posts: 4,039

My System Specs

Default

Well I guess over time the connector was a bit corroded like connectors used to get. I just took the monitor apart and reseated that cable about 4 times. It's been working for about 6 months since.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old April 20, 2013, 08:49 AM
MVP
 
Join Date: Jul 2008
Location: Cold Lake , Alberta , Canada
Posts: 330
Default

Well bit of an update on the situation.. I took my monitor to an electronics repair shop in Edmonton about a month ago. Apparently it's the mainboard that's toast, not the panel. Dell won't ship them the part or have the part in stock so I'm back to square one unfortunately. I think I'm pretty much s.o.l at this point. I wanna say putting it up on ebay/kijiji/craigslist is my last option and buy a new one. I've been eying the Yamakasi Leonidas for a while.. don't think I'll buy another dell anytime soon. :/
__________________
Gaming Rig
Core i5 4670k 3.4ghz
EVGA GTX 780 3Gb Classified
Dell U3011 + Yamakasi Sparta 301
Asus Z87-A
12GB Dominator 1800
Samsung 840 pro 256gb
Corsair HSX 1000watts
Mountain Mod UFO-U2
Razer Deathadder 2014
Logitech G510
Asus Xonar Essence STX
Sennheisers PC360
2 X 150GB Raptor X RAID 0



Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old April 20, 2013, 09:47 AM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

Did you try a different input? Switch to the other dvi port or hdmi?
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old April 20, 2013, 10:48 AM
Perineum's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: Surrey, B.C.
Posts: 4,039

My System Specs

Default

Why didn't you send it to an authorized Dell repair place to begin with?
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old April 20, 2013, 11:20 AM
MVP
 
Join Date: Jul 2008
Location: Cold Lake , Alberta , Canada
Posts: 330
Default

Quote:
Originally Posted by Perineum View Post
Why didn't you send it to an authorized Dell repair place to begin with?
they won't take it. That's what they said to me.
__________________
Gaming Rig
Core i5 4670k 3.4ghz
EVGA GTX 780 3Gb Classified
Dell U3011 + Yamakasi Sparta 301
Asus Z87-A
12GB Dominator 1800
Samsung 840 pro 256gb
Corsair HSX 1000watts
Mountain Mod UFO-U2
Razer Deathadder 2014
Logitech G510
Asus Xonar Essence STX
Sennheisers PC360
2 X 150GB Raptor X RAID 0



Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Best LED Monitor for $150.00 Overclocking.ca Display Units 3 May 18, 2012 01:13 AM
Third monitor muse108dc Video Cards 3 April 21, 2012 03:15 PM
[WTB] Lcd monitor neojjjk Buy/Sell & Trade 5 November 26, 2011 11:25 PM
i want to tri monitor Cazushio Display Units 3 November 18, 2011 05:28 PM
New monitor, LED? Eldonko Display Units 6 April 27, 2010 03:32 PM