Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Display Units

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 14, 2009, 03:50 PM
Jim's Avatar
Jim Jim is offline
MVP
 
Join Date: Mar 2007
Location: an hour out of Calgary
Posts: 405
Default display for ps3

Is there a tv/display/monitor that'll improve the in game graphics of a ps 3 ? Currently using a Samsung SyncMaster 2253BW
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 14, 2009, 07:09 PM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,085

My System Specs

Default

Because that screen is 1680x1050, you could go up to a screen that supports 1080p (1920x1080). But I found most PS3 games output in 720p anyway, so you probably wouldn't notice any improvement for games (it says on the box what resolution the game is capable of). You should notice a better picture for Bluerays if you were to make the change.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 15, 2009, 12:31 AM
headsh0t's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Winnipeg, MB
Posts: 2,568

My System Specs

Default

Ya bit most new games show they "Support 1080p" but they actually output in 720. Most games you buy on disc are are like that. Some games from the PSN store are 1080, it's easy to tell when they are or not.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old December 15, 2009, 08:27 AM
Jim's Avatar
Jim Jim is offline
MVP
 
Join Date: Mar 2007
Location: an hour out of Calgary
Posts: 405
Default

Quote:
Originally Posted by headsh0t View Post
Ya bit most new games show they "Support 1080p" but they actually output in 720. Most games you buy on disc are are like that. Some games from the PSN store are 1080, it's easy to tell when they are or not.
:0 !!!! so I wonder if COD MW2 is only 720i ,might explain less than stunning graphics (I am using hdmi)
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old December 15, 2009, 03:26 PM
headsh0t's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Winnipeg, MB
Posts: 2,568

My System Specs

Default

Yes it is 720p
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old December 15, 2009, 04:38 PM
Thund3rball's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Nov 2007
Location: Vancouver
Posts: 3,526

My System Specs

Default

Pixeljunk Shooter is 1080p. Just sayin?
__________________
"this is not troll. this is real deal!" - hohohee

Desktop:
See the drop down!

Laptop: Dell XPS M1530 \\ T7500 2.2GHz \\ 3GB 667 \\ 6 Cell \\ 8600M GT \\ 200GB 7.2K \\ WSXGA+ \\ Bluetooth/Wireless \\ MS Blue Track Mini \\ Vista Ult. (RED)


HEATWARE
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New PC No display! Pokeguylow Troubleshooting 7 May 3, 2009 09:33 PM
Display Problems Samael Video Cards 0 April 1, 2009 11:09 AM
Display Questions RJones Display Units 8 November 28, 2008 07:19 AM
Display error Jim Video Cards 3 February 8, 2008 05:45 AM