Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Display Units

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 20, 2008, 09:57 PM
Top Prospect
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 129
Default Dual Display question....

Ok i have a weird question. I am using a 24" and 20" monitor in dual display.... now normally i would just have the 24" then the 20". So to get to the other monitor you just slide the mouse to the right.... but what if i have my 20" mounted above my 24" is there anyway to set it up so i would slide the mouse up to jump monitors?

Thanks in advance for any help.
__________________
IM THE DUDE, PLAYING A DUDE, DISGUISED AS ANOTHER DUDE.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 20, 2008, 10:11 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,598
Default

Vista or XP should both allow you to specify where your monitors are and I think you can stack them. Just go into your monitor properties.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 20, 2008, 10:24 PM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

yep, in the dual monitor setup screen where you see the monitor icons labeled 1 and 2, you can simply drag the icons around to match their actual locations.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old November 20, 2008, 10:32 PM
Top Prospect
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 129
Default

sweet... not sure why i never though of trying that. thanks =)
__________________
IM THE DUDE, PLAYING A DUDE, DISGUISED AS ANOTHER DUDE.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes