Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > CPU's and Motherboards

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 30, 2014, 04:54 PM
GrumpyGeek's Avatar
Top Prospect
Join Date: Oct 2013
Location: Nova Scotia
Posts: 111
Default CPU for File Server


I was just wondering if this CPU would be decent for a file server and plex

AMD Athlon II X2 250

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 31, 2014, 05:05 AM
misterd's Avatar
Join Date: Jun 2008
Location: Charlottetown, P.E.I.
Posts: 610

Home file server? Sure. Plex depends on the source you're transcoding doesn't it?
#hardwarecanucks on irc.freenode.net
fiat justitia ruat caelum

Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old July 31, 2014, 05:24 AM
MARSTG's Avatar
Hall Of Fame
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 2,214

My System Specs


Yes for file server alone, no for real time plex transcoding. You will need a quad AMD for on the fly transcoding with plex.
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Help File Server Shadowarez HTPC Systems & Software 1 March 23, 2014 01:37 PM
OS for File Server w0z O/S's, Drivers & General Software 10 April 9, 2012 08:43 AM
Possible file server/hosting server Mistertuxedopants New Builds 13 September 19, 2011 12:34 PM
WIP Home File Server - Modding Rack mount Server Chassis CoolHandL Case Mods, Worklog & Gallery 24 December 22, 2010 12:37 PM
Building a file server kdub New Builds 10 September 27, 2008 11:04 AM