Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > CPU's and Motherboards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 30, 2014, 04:54 PM
GrumpyGeek's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2013
Location: Nova Scotia
Posts: 106
Default CPU for File Server

Hello,

I was just wondering if this CPU would be decent for a file server and plex

AMD Athlon II X2 250

Thanks
Scott
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 31, 2014, 05:05 AM
misterd's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2008
Location: Charlottetown, P.E.I.
Posts: 608
Default

Home file server? Sure. Plex depends on the source you're transcoding doesn't it?
__________________
#hardwarecanucks on irc.freenode.net
fiat justitia ruat caelum

Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old July 31, 2014, 05:24 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,581

My System Specs

Default

Yes for file server alone, no for real time plex transcoding. You will need a quad AMD for on the fly transcoding with plex.
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Help File Server Shadowarez HTPC Systems & Software 1 March 23, 2014 01:37 PM
OS for File Server w0z O/S's, Drivers & General Software 10 April 9, 2012 08:43 AM
Possible file server/hosting server Mistertuxedopants New Builds 13 September 19, 2011 12:34 PM
WIP Home File Server - Modding Rack mount Server Chassis CoolHandL Case Mods, Worklog & Gallery 24 December 22, 2010 11:37 AM
Building a file server kdub New Builds 10 September 27, 2008 11:04 AM