Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > CPU's and Motherboards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old January 17, 2013, 01:50 PM
nasrott's Avatar
MVP
 
Join Date: Jun 2007
Location: Newmarket, Ont.
Posts: 446

My System Specs

Default Onboard GPU

Hey guys was wondering if the onboard gpu on a 3770k can play 3d video on my asus 3d 120hz monitor? Believe the onboard only does 60hz so was wondering if it worked idea?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old January 17, 2013, 09:49 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2011
Location: Ontario
Posts: 1,380

My System Specs

Default

Definitely will not do 3d.

P.S where you from in Newmarket? I live on Bexhill.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old January 17, 2013, 10:17 PM
OC-Guru's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Jan 2013
Location: London, UK
Posts: 121

My System Specs

Default

As far as I'm aware.. intel integrated GPUs do not support 3D.. only 2D displays.
__________________
Gaming rig: UNDER CONSTRUCTION!
Wife's rig / D3 Bot PC: 2x Xeon E5335 @ 2Ghz (8C/8T) | 24GB DDR2 RAM | ASUS GTS 450 1GB | HP OEM Socket 771 Motherboard | 4x Seagate ST9900805SS RAID0
D3 BT - Crispe#2349 (EU) - add me! :)
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old January 18, 2013, 01:56 AM
nasrott's Avatar
MVP
 
Join Date: Jun 2007
Location: Newmarket, Ont.
Posts: 446

My System Specs

Default

Thx guys was hopeing something had changed on the new cpu.'s.

Ya been in NM for awhile now,
Ya your not too far away, am over on Huron Heghts.

Last edited by nasrott; January 18, 2013 at 02:24 AM.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old January 18, 2013, 02:58 AM
OC-Guru's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Jan 2013
Location: London, UK
Posts: 121

My System Specs

Default

you could pick up a cheapish card that could handle the 3D display though. :)
__________________
Gaming rig: UNDER CONSTRUCTION!
Wife's rig / D3 Bot PC: 2x Xeon E5335 @ 2Ghz (8C/8T) | 24GB DDR2 RAM | ASUS GTS 450 1GB | HP OEM Socket 771 Motherboard | 4x Seagate ST9900805SS RAID0
D3 BT - Crispe#2349 (EU) - add me! :)
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old January 18, 2013, 03:02 AM
nasrott's Avatar
MVP
 
Join Date: Jun 2007
Location: Newmarket, Ont.
Posts: 446

My System Specs

Default

How would that play with my 7970 I have now? Have lots of room on my board for sure...
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old January 18, 2013, 03:26 AM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,535

My System Specs

Default

You'll need a nvidia GPU for any decent 3D play.
__________________
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old January 18, 2013, 04:16 AM
OC-Guru's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Jan 2013
Location: London, UK
Posts: 121

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by nasrott View Post
How would that play with my 7970 I have now? Have lots of room on my board for sure...
it'd be worth throwing it in your rig :)
__________________
Gaming rig: UNDER CONSTRUCTION!
Wife's rig / D3 Bot PC: 2x Xeon E5335 @ 2Ghz (8C/8T) | 24GB DDR2 RAM | ASUS GTS 450 1GB | HP OEM Socket 771 Motherboard | 4x Seagate ST9900805SS RAID0
D3 BT - Crispe#2349 (EU) - add me! :)
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dedicated Vs Onboard (when using optical out) Rollergold Audio 10 May 8, 2014 02:10 AM
Gigabyte rep onboard? NyteOwl CPU's and Motherboards 7 November 25, 2012 07:23 PM
Onboard for HTPC? 3 of 7 Video Cards 19 August 4, 2009 07:20 PM
DGE-530T vs Onboard TopDogZero Networking 1 July 30, 2009 03:26 PM
Motherboard with onboard GPU Cinmod01 CPU's and Motherboards 8 July 27, 2009 03:49 PM