Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > CPU's and Motherboards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 22, 2011, 06:34 PM
Rookie
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 7
Default reset and Power Buttons on ASUS p6t deluxe v2 are Blinking

reset and Power Buttons on ASUS p6t deluxe v2 are Blinking
and my pc wont start


please help

thanks
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 22, 2011, 06:55 PM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,948
Default

try move power cord push start to drain caps and reset cmos

if boots mite be PSU has issues

P6T Deluxe V2 1202 BIOS
Fix Logitech G1 PS/2 keyboard might be sometimes undetectable during POST.
update 2011.10.10

also the chipset drivers need to be updated
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 22, 2011, 07:33 PM
Rookie
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 7
Default

Reset the cmos and nothing happend :(
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old December 22, 2011, 07:39 PM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,948
Default

spare PSU to test
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old December 22, 2011, 08:32 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,605
Default

do you have the wires on the wrong headers?
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old December 22, 2011, 09:16 PM
Birk's Avatar
Allstar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Lethbridge, AB
Posts: 606

My System Specs

Default

Remove everything except 1 stick of ram, CPU, VID card and PSU. remove all case front panel connections to the motherboard.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old December 22, 2011, 09:42 PM
Rookie
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by enaberif View Post
do you have the wires on the wrong headers?
Everything in the right place
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old December 22, 2011, 09:43 PM
Rookie
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by Birk View Post
Remove everything except 1 stick of ram, CPU, VID card and PSU. remove all case front panel connections to the motherboard.
I tried this :( and the problem still
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old December 22, 2011, 10:10 PM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,948
Default

reseat cmos chip
Attached Images
 
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old December 22, 2011, 11:07 PM
Jake_HT's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Calgary, AB
Posts: 1,985

My System Specs

Default

I've had this happen to my P6T Deluxe before... my sound card was not seated fully.
__________________
http://jakeht.deviantart.com/
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
front panel / power + reset cable extensions Socrates_Johnston Cases 0 May 22, 2010 10:28 AM
Asus Rampage II GENE vs Asus P6T Deluxe V2 Rocco_360 CPU's and Motherboards 3 February 26, 2010 12:04 PM
Power & Reset Switch miggs78 Cases 5 September 22, 2009 12:04 PM
Asus Rampage II GENE vs Asus P6T Deluxe V2..which one? Rocco_360 New Builds 3 April 4, 2009 08:29 PM
power/reset button and cable magictorch Cases 2 November 28, 2007 12:09 PM