Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > CPU's and Motherboards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 26, 2011, 09:16 PM
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2009
Location: Montréal
Posts: 143

My System Specs

Default Gigabyte 990FXA-UD3/UD5/UD7

Do I am crazy or the only difference is PCI express option and CPU voltage regulator?
And maybe some sata port but that's it?


Any overclocking difference?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 27, 2011, 12:28 AM
Prolab's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jul 2010
Location: Mississauga
Posts: 473

My System Specs

Default

UD7 supports Quad Xfire/SLI. UD5 supports dual Xfire/SLI.
__________________

Gaming Rig:

-Swiffy MCP35x X2 & 240 Rad, (2) 480 EX XSPC Rad, Heatkiller rev. 3.0, i7 3930k @ 4.7 Ghz, 16 GB G.SKILL F3, Asus Rampage IV Extreme, XFX R9 290 w/ XPSC WB, Crucial M4 128GB & 240 GB Intel 530, (5) 3 TB Toshiba Drive, Corsair AX1200, Win 7 Ultimate 64-bit

HTPC Rig:

-AMD 1100T, Gigabyte UD5, 16 GB G.Skill RAM, Asus 650ti Boost, 500 GB WD Black, (5) 2 TB WD Green, (1) 3 TB Toshiba HD, (1) 2 TB Samsung F4, Fractal Design R3, Antec 650 watt PS, Win 7 Ultimate 64-bit
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 27, 2011, 08:39 AM
techman95's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jan 2011
Location: TEXAS
Posts: 322

My System Specs

Default

pretty much the more graphics cards you have the higher the board number you need, that's the way giga does it
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 27, 2011, 01:45 PM
Rookie
 
Join Date: Jul 2009
Location: Mississauga, ON
Posts: 47

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Prolab View Post
UD7 supports Quad Xfire/SLI. UD5 supports dual Xfire/SLI.
I'm fairly sure its..
UD7 - Quad Xfire/Sli
UD5 - Tri Xfire/SLi
UD3 - Dual XFire/SLi
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old September 29, 2011, 02:25 AM
Prolab's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jul 2010
Location: Mississauga
Posts: 473

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Insomnia9669 View Post
I'm fairly sure its..
UD7 - Quad Xfire/Sli
UD5 - Tri Xfire/SLi
UD3 - Dual XFire/SLi

Ooops, i stand corrected .
__________________

Gaming Rig:

-Swiffy MCP35x X2 & 240 Rad, (2) 480 EX XSPC Rad, Heatkiller rev. 3.0, i7 3930k @ 4.7 Ghz, 16 GB G.SKILL F3, Asus Rampage IV Extreme, XFX R9 290 w/ XPSC WB, Crucial M4 128GB & 240 GB Intel 530, (5) 3 TB Toshiba Drive, Corsair AX1200, Win 7 Ultimate 64-bit

HTPC Rig:

-AMD 1100T, Gigabyte UD5, 16 GB G.Skill RAM, Asus 650ti Boost, 500 GB WD Black, (5) 2 TB WD Green, (1) 3 TB Toshiba HD, (1) 2 TB Samsung F4, Fractal Design R3, Antec 650 watt PS, Win 7 Ultimate 64-bit
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old October 3, 2011, 09:40 AM
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2009
Location: Montréal
Posts: 143

My System Specs

Default re

Alright folks thx for the confirmation.

So the UD3 will do the job, I like that.

NB: tired to pay for feature that I don't need!
;)
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[WTT] Delete plz MarcusFoX Buy/Sell & Trade 5 July 14, 2011 07:39 AM
[FS] Two Gigabyte GTX 460 1GB $150 Each $280 for Both riflepwnage Buy/Sell & Trade 1 April 30, 2011 10:40 AM
[FS] FS: Gigabyte P55 UD4P Eldonko Buy/Sell & Trade 12 November 28, 2009 06:22 PM
ram on gigabyte x58 ds4 gingerbee Overclocking, Tweaking and Benchmarking 4 February 9, 2009 09:43 PM