Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > CPU's and Motherboards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old August 19, 2011, 04:59 AM
Trial Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 1
Default motherboard replacement

So im thinking of replacing my motherboard and i want to know if i need to buy a new copy of windows 7?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old August 19, 2011, 05:45 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,603

My System Specs

Default

As long as Windows 7 is installed on only one operating machine, Microsoft is usually fine with it as long as its not an OEM copy. You may have to re-activate it and go through the phone activation, but it'll activate if its a legal copy.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Replacement motherboard needed! BrutalGreen CPU's and Motherboards 1 June 22, 2011 11:20 PM
Buying A replacement X58 motherboard/Waiting for Sandy Bridge EX???? Badass1982 CPU's and Motherboards 0 March 23, 2011 06:39 PM
h70 fan replacement schweppes Air Cooling 0 January 20, 2011 01:10 PM
broken motherboard? suggest replacement please Socrates_Johnston Troubleshooting 20 August 15, 2010 07:15 PM
[WTB] a replacement Motherboard Shadowmeph Buy/Sell & Trade 6 July 14, 2009 10:30 PM