Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > CPU's and Motherboards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 23, 2011, 08:17 AM
Rookie
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 13
Default Problem with Maximus IV Extreme-Z68

I have this motherboard. When I start it it works normaly and I went in bios In the bios i started one function bye mistake (Security settings). The computer started again but there was no picture of the monitor and on the motherboard the Bug leds shows no numbers. See the picture. Clear cmos don't work. Please help

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 23, 2011, 11:38 AM
yycraven's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Dec 2007
Location: Martensville,SK
Posts: 937

My System Specs

Default

go back into bios and back into serurity and undo what you did, or in bios just scroll to the default settings and reset everything.
__________________
ASRock Extreme 3,2500K,NH-D14,Patriot G2 16GB ,WD 750GB,640GB Sata , GTX 680, Thermaltake toughpower XT850W,Tech Station. V243H, LCD
heatware
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old July 23, 2011, 11:58 PM
Rookie
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 13
Default

Motherboard is dead. I tried with another cpu, memory, graphics card and the problem is the same. The motherboard was one day old. Motherboard will go tomorrow in the RMA!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
maximus extreme and cpu jewellzy CPU's and Motherboards 5 May 29, 2010 06:07 PM
ASUS Launches the Rampage III Extreme and Maximus III Extreme Motherboards FiXT Press Releases & Tech News 4 April 16, 2010 06:40 AM
Maximus 3 Extreme gambel626 CPU's and Motherboards 17 February 25, 2010 02:39 PM
ASUS Maximus Extreme confusion CPU's and Motherboards 6 December 23, 2008 04:42 PM
Maximus Extreme SagManQc CPU's and Motherboards 35 December 21, 2007 08:15 PM