Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > CPU's and Motherboards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old July 22, 2011, 10:46 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

sure. no worries,havent actually helped y one bit :p

gogogo!!!
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old July 23, 2011, 11:02 AM
Rookie
 
Join Date: May 2009
Location: Toronto, Ontario
Posts: 47
Default

So I managed to try the RAM in my friend's computer and it works fine so I guess its the motherboard -_-

I really didn't want to have to RMA the board since it will take way too long to get back. Oh well
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes