Hardware Canucks

Hardware Canucks (http://www.hardwarecanucks.com/forum/)
-   CPU's and Motherboards (http://www.hardwarecanucks.com/forum/cpus-motherboards/)
-   -   Asus P8P67 Deluxe USB3.0 Front Panel Issue (http://www.hardwarecanucks.com/forum/cpus-motherboards/40147-asus-p8p67-deluxe-usb3-0-front-panel-issue.html)

Eluder January 24, 2011 07:19 AM

Asus P8P67 Deluxe USB3.0 Front Panel Issue
 
Just wondering if anyone out there is using a P8P67 Deluxe and the USB3.0 Front Panel 3.5" box that the board comes with?

I seem to have a strange issue where my USB3 device (Vantec Nexstar HDD Dock) will only work in the left port. When I plug it into the right port, it either doesn't detect anything, or just pops up a message saying the HDD needs to be formatted.

USB2 devices (thumb drives) seem to work fine in the right port though.

Wondering if I have a bad box, or if it's something else?

Thanks.

Eagle Eye_54 January 28, 2011 07:40 AM

Quote:

Originally Posted by Eluder (Post 477701)
Just wondering if anyone out there is using a P8P67 Deluxe and the USB3.0 Front Panel 3.5" box that the board comes with?

I seem to have a strange issue where my USB3 device (Vantec Nexstar HDD Dock) will only work in the left port. When I plug it into the right port, it either doesn't detect anything, or just pops up a message saying the HDD needs to be formatted.

USB2 devices (thumb drives) seem to work fine in the right port though.

Wondering if I have a bad box, or if it's something else?

Thanks.

Sorry, I don't have the Deluxe, mine is the Pro model in that same series. The first thing that came to my mind on your problem is are you running a 1000's series BIOS and have you downloaded the new drivers for the USB controller? If that doesn't do it, I'd say it is RMA time. :sad:


All times are GMT -7. The time now is 08:09 PM.