Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > CPU's and Motherboards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #31 (permalink)  
Old April 25, 2010, 12:57 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,416

My System Specs

Default

Heh....

All of these places showing "in stock" and yet nobody has piped in to say that they got one??????
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old April 25, 2010, 07:21 PM
Rookie
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 19

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by sswilson View Post
Heh....

All of these places showing "in stock" and yet nobody has piped in to say that they got one??????
I'm going to wait till the 27th to see if i can get one locally. This is the last part of my new build. Woot!
__________________
Intel ----->AMD! In the process!
Reply With Quote
  #33 (permalink)  
Old April 26, 2010, 05:38 AM
Rookie
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 28
Default

Quote:
Originally Posted by _dangtx_ View Post
if it can take that on air...temps would be interesting as well. maybe the current apps dont read properly...voltage as well
Just thought I'd mention... he updated later on and said that part of the reason his vcore is so high is because his NB is running at 3GHz and he had to boost the cpu vcore to keep the system stable.
Reply With Quote
  #34 (permalink)  
Old April 27, 2010, 03:31 PM
Rookie
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ottawa, Ontario
Posts: 13
Default

I just picked one up from TigerDirect, they have the 1055t for 204$ and you get a 50$ mail in rebate for it. I couldnt resist. Now I need to find a board for the CPU, hopefully something that supports DDR2 but I think I might have to go to DDR3 instead.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[WTB] Phenom 9850 or Phenom II 940 attonbitusira Buy/Sell & Trade 4 May 31, 2009 02:18 PM
Phenom II price cuts Jonwall Press Releases & Tech News 16 February 2, 2009 07:39 PM
DRAM spot price rebound foretells upward price trend Eldonko Press Releases & Tech News 1 June 23, 2007 09:16 AM
AMD prepares its Phenom FX, Phenom X4 and Phenom X2 lineups Babrbarossa Press Releases & Tech News 1 May 4, 2007 07:38 AM