Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > CPU's and Motherboards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old April 20, 2010, 12:40 AM
Rookie
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 19

My System Specs

Default

I didn't want to start another thread about prices for "x6"...but has anyone ever purchased from Extreme PC? They look to have 1055 and 1090 instock.

Extreme PC

Extreme PC
__________________
Intel ----->AMD! In the process!
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old April 23, 2010, 10:22 PM
Top Prospect
 
Join Date: May 2009
Location: Richmond B.C.
Posts: 94
Default

do anitec have them @ stock for 225$? when is ncix getting these?
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old April 23, 2010, 10:25 PM
jcmaz's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Vancouver, BC
Posts: 2,453

My System Specs

Default

Anitec.ca - Search for "Phenom X6"
__________________
“Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something.”

-Plato
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old April 24, 2010, 09:37 AM
tri5cui7's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Apr 2009
Location: Sackville, N.B.
Posts: 181

My System Specs

Default

with prices like those, I could switch to AMD in a heart beat
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old April 24, 2010, 09:08 PM
Rookie
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 19

My System Specs

Default

PC Cyber now has the 1055T instock! Woot!
__________________
Intel ----->AMD! In the process!
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old April 24, 2010, 10:34 PM
stoanee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lacombe Alberta
Posts: 3,250

My System Specs

Default

Hmmmm, very tempting!!
__________________
heatware
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old April 25, 2010, 11:49 AM
Rookie
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 28
Default

1055T looks like a solid deal. A guy on Anandtech's forums posted OCs of 4.2GHz on all six cores on air.
1055T installed and running - AnandTech Forums
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old April 25, 2010, 12:01 PM
gingerbee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia, Ontario
Posts: 6,827

My System Specs

Default

nice numbers but high voltage 1.58 vcore?
__________________
Fav quote "One should strive to achieve; not sit in bitter regret." Ronin Harris
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old April 25, 2010, 12:03 PM
Rookie
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 28
Default

Quote:
Originally Posted by gingerbee View Post
nice numbers but high voltage 1.58 vcore?
Yeah that was pointed out later on in the post. He actually hits 4.3GHz later on. He seemed to suggest that the temps were fine... who knows. I'm not a big over clocker anyways, just thought it was impressive.
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old April 25, 2010, 12:11 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

if it can take that on air...temps would be interesting as well. maybe the current apps dont read properly...voltage as well
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[WTB] Phenom 9850 or Phenom II 940 attonbitusira Buy/Sell & Trade 4 May 31, 2009 02:18 PM
Phenom II price cuts Jonwall Press Releases & Tech News 16 February 2, 2009 07:39 PM
DRAM spot price rebound foretells upward price trend Eldonko Press Releases & Tech News 1 June 23, 2007 09:16 AM
AMD prepares its Phenom FX, Phenom X4 and Phenom X2 lineups Babrbarossa Press Releases & Tech News 1 May 4, 2007 07:38 AM