Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > CPU's and Motherboards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old February 6, 2007, 07:49 AM
sizerkozak's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Dec 2006
Location: Oshawa Ontario
Posts: 87
Default

I agree,,,,

but aparently these boards have a history of eating ram after a months use
from what ive been reading about them.
__________________
QX6700
ASUS P5N32-E SLI
BFG 8800 GTX
OCZ DC 2048MB PC8500 1066MHz DDR2 SLI
RaptorX 150GB 10K RPM
Three LGL1919S & 3HeadToGo
BFG 1000w
-20C Liquid Chiller
Rig Pics and Stats
Water chiller project
Monitor mod
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old February 6, 2007, 08:37 AM
Babrbarossa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: New Brunswick
Posts: 3,673

My System Specs

Default

Did you run those sticks at > 2.4V? just curious if it fits that prediction on that evga thread

Last edited by Babrbarossa; February 6, 2007 at 08:44 AM. Reason: changed 2.2 to 2.4
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old February 6, 2007, 11:17 AM
sizerkozak's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Dec 2006
Location: Oshawa Ontario
Posts: 87
Default

Yes sir i did
__________________
QX6700
ASUS P5N32-E SLI
BFG 8800 GTX
OCZ DC 2048MB PC8500 1066MHz DDR2 SLI
RaptorX 150GB 10K RPM
Three LGL1919S & 3HeadToGo
BFG 1000w
-20C Liquid Chiller
Rig Pics and Stats
Water chiller project
Monitor mod
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old February 6, 2007, 11:18 AM
Babrbarossa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: New Brunswick
Posts: 3,673

My System Specs

Default

Apparently in the 'official' evga overclocking guide, they warn not to volt over 3.3. What did the epp detection set them at automatically? Did epp work well for you? Sorry for all the questions-- just that I've been considering the next upgrade.

Edit: OOps! I meant to say 2.3, not 3.3

Last edited by Babrbarossa; February 6, 2007 at 03:23 PM.
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old February 6, 2007, 11:51 AM
Misoprostol
Guest
 
Posts: n/a
Default

I had my memory at 2.4V and now it won't run stock speeds even if I run at stock voltage (2.1V) despite the fact that the DIMMs are rated up to 2.35V.... I haven't tested in another board yet to be sure it's the memory though. To me it almost seems like the northbridge has a very short lifespan.
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old February 7, 2007, 05:58 PM
Babrbarossa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: New Brunswick
Posts: 3,673

My System Specs

Default

680i ROCKS!
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old February 7, 2007, 09:39 PM
Misoprostol
Guest
 
Posts: n/a
Default

one stick of my D9's confirmed dead at work today. Motherboard suspected dead
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old February 8, 2007, 04:17 AM
Babrbarossa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: New Brunswick
Posts: 3,673

My System Specs

Default

By ROCKS I meant, of course, that it works as advertised in slightly more than 50% of instances
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old February 8, 2007, 04:58 AM
sizerkozak's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Dec 2006
Location: Oshawa Ontario
Posts: 87
Default

So far this ASUS P5 has had no issues...ill get the EVGA 680i in a machine as sson as its shipped back,.,,,and we will see which one lives the longest
__________________
QX6700
ASUS P5N32-E SLI
BFG 8800 GTX
OCZ DC 2048MB PC8500 1066MHz DDR2 SLI
RaptorX 150GB 10K RPM
Three LGL1919S & 3HeadToGo
BFG 1000w
-20C Liquid Chiller
Rig Pics and Stats
Water chiller project
Monitor mod
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old February 9, 2007, 09:08 PM
Misoprostol
Guest
 
Posts: n/a
Default

Well I RMAed my 680i while I was at work today, and my replacement was DOA... Then I grabbed another one and it seems to be working fine. One of my sticks of D9s is definitely dead though. :(
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
dead mouse ?? fireguy Troubleshooting 7 January 28, 2008 06:28 PM
how to check is your PSU dead? cmhyt Power Supplies 1 September 21, 2007 04:26 PM
Troubleshooting - PSU dead? MpG Power Supplies 2 September 4, 2007 02:56 PM
Dead ALC655? BMWDriver Audio 25 August 3, 2007 07:29 PM
AMD dead ? currently Jim CPU's and Motherboards 14 April 4, 2007 01:28 AM