Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > CPU's and Motherboards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old September 11, 2007, 08:36 AM
belgolas's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: St. Thomas, Ontario
Posts: 3,954

My System Specs

Default

I only hope to reach 3-3.2 ghz. And I am talking about the Gigabyte GA-P35-DS3L. Now I don't know about the heatsink so I will look into it more. And I also dropped the OCZ to the Corsair HX620. OH and I have lots of room and don't care about looks. I think I might go for the Tuniq Tower 120.


I will also look into folding when I get this new system. I will try to fold over night but it is all on what my parents say.


Well I placed my order and I am excited! Thank you all for your help and time. This is a great community.
__________________

Sponsor a child!
Fight poverty.

Qoute by Perineum
"ID10T. I just BETCHA he's got 9 toolbars on his web browser right now."

Last edited by belgolas; September 11, 2007 at 11:41 AM.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old September 11, 2007, 02:49 PM
JD's Avatar
JD JD is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 6,955

My System Specs

Default

Isn't the DS3L low-end compared to the P5K?
I'd like to know how it does though as one of my friends is looking into a new cheap setup and that's what I'm going to recommend him to get.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old September 11, 2007, 04:27 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,679

My System Specs

Default

I'm running a Gigabyte GA-P35-DS3L with an E2140 @ 3.0, using Mushkin's EM2-6400. Can't beat that, it's a cheap but good performer setup.
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old September 11, 2007, 08:44 PM
JD's Avatar
JD JD is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 6,955

My System Specs

Default

What kind of cooling do you have on that?

(Sorry for kinda thread jacking)
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old September 12, 2007, 06:39 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,679

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by jdrom17 View Post
What kind of cooling do you have on that?

(Sorry for kinda thread jacking)
Swiftech's H2O-120 Premium kit.

http://www.ncix.com/products/index.p...cture=Swiftech
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old September 12, 2007, 08:05 PM
belgolas's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: St. Thomas, Ontario
Posts: 3,954

My System Specs

Default

items just got shipped except mobo. I very excite!
__________________

Sponsor a child!
Fight poverty.

Qoute by Perineum
"ID10T. I just BETCHA he's got 9 toolbars on his web browser right now."
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old September 18, 2007, 08:27 PM
belgolas's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: St. Thomas, Ontario
Posts: 3,954

My System Specs

Default

Ok so everything is here but the mobo. The quad core product code is a G0 code but won't know till I have the mobo. I love the PSU! it has 2 PCI-e 6/2 and 2, 6 pins, and a 4/8 pin mobo. Lots of conectors and some conectors only ment for fans. Should get mobo tomorrow as it just entered the MISSISSAUGA, ON sortation plant but Canada post is slow.
__________________

Sponsor a child!
Fight poverty.

Qoute by Perineum
"ID10T. I just BETCHA he's got 9 toolbars on his web browser right now."
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old September 20, 2007, 05:06 PM
belgolas's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: St. Thomas, Ontario
Posts: 3,954

My System Specs

Default

well I got all my stuff and have a G0 Q6600 :). Now just have to install a bunch of stuff.

Is EasyTune5 good? and my north bridge is around 48-52 degrees. CPU is 28+.
__________________

Sponsor a child!
Fight poverty.

Qoute by Perineum
"ID10T. I just BETCHA he's got 9 toolbars on his web browser right now."
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old September 20, 2007, 05:12 PM
magictorch's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2007
Location: Annapolis Valley, NS
Posts: 1,838

My System Specs

Default NICE!!

that system is going to
__________________
White Night:: i7920 (4ghz), Rampage III extreme (A1), Mushkin XP 1600 (9,9,9,24),SLI480., white MM horizon.
CPU: Feser 220 int.|Apogee GTZ|S.Res.rev2| MCP655.

GPU: PA120.3|S.Res.rev2|2x EK FC blocks| MCP655.
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old September 20, 2007, 05:31 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,679

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by belgolas View Post
Is EasyTune5 good?
Good for? If it's for oc'ing, no. If it's for voltages, no. If it's for temps, no.

Basically, don't install it.

OC via the BIOS, voltages with a multimeter is your best bet (never did it personally though), and for temps you can use Speedfan or Coretemp. I think that Speedfan has an issue with the Quads, but I'm not sure.

Now OC that Quad until i screams "Enough!".

John
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
newbie: my first DIY computer Victor5 Case Mods, Worklog & Gallery 40 December 12, 2007 08:05 PM
New computer, new crashes Asspigeon Troubleshooting 48 October 14, 2007 06:48 PM
My new computer. Come see please :P Song CPU's and Motherboards 10 September 15, 2007 10:25 AM
New Computer darksideleader CPU's and Motherboards 10 August 1, 2007 12:59 PM
New computer help. Sabotage CPU's and Motherboards 1 May 4, 2007 07:25 PM