Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > CPU's and Motherboards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old October 2, 2009, 12:43 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Nov 2008
Location: Tillsonburg, Ontario
Posts: 912

My System Specs

Default CPU/MOBO Question for AM2 w/ Phenom II 940

Just curious overall what will I see better performance from and which would I be best to hold onto longer.


Asus M2N32-SLI Deluxe, AMD Phenom II 940

Gigabyte MA790GP-DS4H, AMD Phenom II 940


Thanks in advance guys love how some of you have some much knowledge in these areas I've attempted google been to the websites (asus/gigabyte) etc but some of that stuff is alien to me
__________________


Comp1 (Mine) : ASUS P9X79 LE, 3960X, 16GB Corsair Vengence 1333, PNY 770 4GB, OCZ Vertex3 240GB, OCZ Vertex3 480GB, 600GB VelociRaptor, Corsair 1000HX, Cool Master Cosmos 2

Comp2 (Wife's) : ASUS Sabertooth P67, i7 2700K, 8GB Corsair Vengeance 1866, 1TB HD, 2TB HD, EVGA 660, Corsair 1000HX, HAF 922

Comp3 (Kids) : ASUS P8P67 Pro, i7 2700K, 8GB 1866 GSkill, Gigabyte 770, Crucial M4 120GB, OCZ Vertex3 240GB,1TB WD Black, Antec 850W, Antec 120
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old October 2, 2009, 03:38 PM
Silvgearx's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Toronto
Posts: 2,105

My System Specs

Default

the gigabyte 790gp would be the better one. since it has ACC with F5 bios it can unlock other am3 cpus and overclock PH IIs better.

as for that 590 board. nothing much, just the SLI license. and its probably running hot too
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[WTB] AM2 X2 CPU + Mobo Jackquelegs Buy/Sell & Trade 2 June 27, 2009 04:40 AM
Looking for a AMD Phenom II AM2+ mobo yamawho New Builds 4 May 12, 2009 02:17 PM
[FS] AM2+ Sale! PhenomII 940,X2 6400+,DDR2-1066/800,750a mobo,Heatsink,etc. neoz Buy/Sell & Trade 9 May 7, 2009 10:13 AM
[FS] Phenom2 CPU's and AM2+ Mobo's Soparik2 Buy/Sell & Trade 14 February 26, 2009 11:32 AM
WTB: Socket AM2 AMD Athlon X2 / Phenom CPU nakano2k1 Buy/Sell & Trade 3 October 20, 2008 03:43 PM