Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > CPU's and Motherboards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #131 (permalink)  
Old June 6, 2009, 01:40 PM
gingerbee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia, Ontario
Posts: 6,828

My System Specs

Default

that's the idea without any risk there can be no glory. goodluck
__________________
Fav quote "One should strive to achieve; not sit in bitter regret." Ronin Harris
Reply With Quote
  #132 (permalink)  
Old June 9, 2009, 10:53 AM
Mr. Cipher's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Location: London (UK)
Posts: 458
Default

I need to get in on this i7 action, 3.8ghz is awesome! I was at 3.6 for a while on my current rig, down to 3.4ghz and now it just won't run more than stock no matter what the voltage is. I think the combination of the missing SB heat sink on the mobo and pushing it too far has burned it out. Takes me about 3-5 minutes to load into windows...what am I using, a pentium 120 here?

Anyways, good luck with it :)
__________________
i7 Red
EVGA X58 Classy | i7 920 D0 | Megahalems w. 1 noctua push| Mushkin Redline | Radeon HD 6870 | 2x640 WD Black | Corsair HX1000 | HAF 932 | Asus 26" LCD

C2Q Blue
Gigabyte EP45-UD3p | Q8400 @ 2.66ghz | Thermalright Ultra 120 Extreme w. Scythe | Mushkin Redline PC2-8000 5-5-5-15-2T @ 400mhz |
BFG GTX 295 | 1.32TB WD HDDs | Corsair HX 620 W | Antec 900 | Acer 20" LCD
Reply With Quote
  #133 (permalink)  
Old June 9, 2009, 02:44 PM
MVP
 
Join Date: Dec 2008
Location: Toronto
Posts: 422

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by maddogatc View Post
System is up and running. No overclocking yet. May wait awhile before I do. With a few adjustments to bios f5 (nothing on the cpu settings)

core 0 39c
core 1 35c
core 2 38c
core 3 36c

These temps are just with regular use (web browsing, burning dvd at the moment with dvd shrink). Will give temps later when I use orthos.
I just powered up my D0 last night. Idle temp, no load has about the same temp as yours using Vendetta 2. My load temp (P95) is 62, 59, 59, 57 without oc. Just wondering if this is ok. Do you recall what your load temp is before oc? Thanks.
Reply With Quote
  #134 (permalink)  
Old June 25, 2009, 05:07 PM
Rookie
 
Join Date: May 2009
Posts: 17
Default

just got my d0 today over at tigerdirect! will be testing it tomorrow.
Reply With Quote
  #135 (permalink)  
Old August 1, 2009, 05:12 PM
LionRed's Avatar
MVP
 
Join Date: Jan 2007
Location: Dargaville, New Zealand
Posts: 469
Default

Not sure how much more I can squeeze out of this D0.


I decided to take the cpu off phase change yesterday, till humidity levels drop in the fall. Might have a custom built phase change by then.
Hehhe I have managed to take most....if not all first place spots in the benchmarking ...over at Computer Forums - Powered by vBulletin , the locals seem to be waiting for a local guy Slaymate to reply and take first place back.

Hope I am doing HWC proud.
__________________
Choo Choo bitches, progress coming through.

They say you can tell how rich a man's life has been, by how many dogs he has had in it.

RIP Kiwi - Oct 19th/05 - April 18th/11, you will always be our puppy
Reply With Quote
  #136 (permalink)  
Old August 2, 2009, 06:59 AM
MVP
 
Join Date: Dec 2008
Location: Toronto
Posts: 422

My System Specs

Default

Congrads. It is certainly a great achievement.
Reply With Quote
  #137 (permalink)  
Old October 14, 2009, 01:03 PM
bojangles's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Oakville, ON
Posts: 2,683

My System Specs

Default UPDATE

UPDATE: I've finally been able to push my 920 a little further. 195x21 for almost 4.1 GHz.



I think I can probably hit lowfat's numbers with just a little more voltage, but I don't want my temps to go any higher than 85. Also mind you that I'm also running with HT/Virtualization ON. I think my board has quite a bit of Vdroop as it's set to 1.275 V. I have some money saved up so maybe it's time to go water?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes