Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > CPU's and Motherboards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old April 4, 2009, 06:35 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,813

My System Specs

Default

I've RMA'ed a Gigabyte not that long ago. Wasn't exactly fast but at least I got the board back. I'd buy the Intel board in a heartbeat if had more than 4 DIMM's.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old April 4, 2009, 07:00 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,813

My System Specs

Default

Also I don't suppose anyone is running 6 sticks of ram in their boards? My gigabyte board was able to do 200 BLCK w/ 6 sticks without upping any voltages.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old April 4, 2009, 07:42 PM
belgolas's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: St. Thomas Ontario close to london
Posts: 3,901

My System Specs

Default

Well the evga X58 SLI is a solid board and I can sell my old one to ya. I should put it up for sale tomorrow or Monday.
__________________

Sponsor a child!
Fight poverty.

Qoute by Perineum
"ID10T. I just BETCHA he's got 9 toolbars on his web browser right now."
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old April 4, 2009, 11:26 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,813

My System Specs

Default

I went with the eVGA. The e-leet tool looked pretty cool. And being able to adjust the how many cores Turbo Boost affects will be very nice. It was useless on my Gigabyte board.
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old April 5, 2009, 07:04 AM
Digikid's Avatar
Banned
 
Join Date: Jan 2009
Location: Ontario
Posts: 1,731
Default

Quote:
Originally Posted by go flames go View Post
its the same layout as the evga x58
No it is not even close.



Note the horrible placements of the PCI EXPRESS 16x Slots.

Now on to the EVGA brand....

Way better placement of the PCI EXPRESS 16x slots.

Heck even the Classified EVGA has excellent slot placement...
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old April 5, 2009, 09:24 AM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,813

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Jake_HT View Post
It's not made for Tri-SLI... that's what the rampage 2 extreme is for... therefore for SLI/ crossfire, it has a great layout... You can run either a PCI-e soundcard, OR a PCI card, or both while using 2 video cards..... Can you do that with the EVGA board?
yes you could. You could even run a PCI soundcard and a fullsized x8 PCIe RAID card on the eVGA.
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old April 5, 2009, 09:28 AM
Jake_HT's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Calgary, AB
Posts: 1,983

My System Specs

Default

Wasn't looking properly... deleted my post, argg.
__________________
http://jakeht.deviantart.com/
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old April 5, 2009, 11:44 AM
Digikid's Avatar
Banned
 
Join Date: Jan 2009
Location: Ontario
Posts: 1,731
Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
O I forgot to add. I like to have actual support if my boards do die, so no Asus.
Very very true.
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old April 5, 2009, 12:17 PM
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 196
Default

Quote:
Originally Posted by Digikid View Post
No it is not even close.



Note the horrible placements of the PCI EXPRESS 16x Slots.

Now on to the EVGA brand....

Way better placement of the PCI EXPRESS 16x slots.

Heck even the Classified EVGA has excellent slot placement...


erm u said p6t not p6t deluxe... i think p6t deluxe has excellent slot placement.
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old April 5, 2009, 08:06 PM
belgolas's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: St. Thomas Ontario close to london
Posts: 3,901

My System Specs

Default

Well I just sold my old board before even putting it up for sale lol. Well that makes things easier for me. :)
__________________

Sponsor a child!
Fight poverty.

Qoute by Perineum
"ID10T. I just BETCHA he's got 9 toolbars on his web browser right now."
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
System Choices.... cadaveca Off Topic 18 February 17, 2009 03:28 PM
Motherboard choices. SiDiX007 CPU's and Motherboards 8 August 23, 2008 02:46 PM
Too many choices! Need advice! majingrim New Builds 7 August 13, 2008 04:29 PM
2 choices belgolas Video Cards 9 December 9, 2007 05:53 AM
Lian-Li, too many choices... Cardboard box with DSL Cases 10 September 27, 2007 08:33 PM