Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > CPU's and Motherboards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old March 2, 2009, 03:30 PM
arekieh's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Edmonton
Posts: 819
Default 720BE and GA-MA790GP-UD4H arrived:)

My new cpu and mobo just arrived today. and the cpu is... a 0904 :) confirmed to unlock. but ill know for sure in 20min as soon as my files are dont transfering over to my backup :).
__________________
Mobo: Asus P6T Deluxe | CPU: i7 940 | Ram: 3x2 GB | HSF: CM V8 | GPU: HD 6950 | PSU: PCP&C 750W | ]HDD: WD 500gb x3, 120GB Vertex 2 | Case: Antec 1200 | Monitor: 3x Asus VE247H | OS: Win7 Ultimate x64
My Trading Rep:
HWC
OCN
Heat
Ebay

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old March 2, 2009, 03:40 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,599

My System Specs

Default

Keep us posted, I just may buy one for my HTPC...
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old March 2, 2009, 03:41 PM
arekieh's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Edmonton
Posts: 819
Default

I bought mine from Direct Canada if that helps at all. Maybe they have more of the 0904. Im about to being installing it right now. Should be done within an hour (reinstalling os and stuff). :)
__________________
Mobo: Asus P6T Deluxe | CPU: i7 940 | Ram: 3x2 GB | HSF: CM V8 | GPU: HD 6950 | PSU: PCP&C 750W | ]HDD: WD 500gb x3, 120GB Vertex 2 | Case: Antec 1200 | Monitor: 3x Asus VE247H | OS: Win7 Ultimate x64
My Trading Rep:
HWC
OCN
Heat
Ebay

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old March 2, 2009, 04:31 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,244

My System Specs

Default

Mmmmmm unlocked core..........
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old March 2, 2009, 04:51 PM
arekieh's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Edmonton
Posts: 819
Default

gahhh, not used to amd. this bios is loaded with stuff. Gotta get used to it. Reinstalling windows right now. And this bios doesnt show the amount of threads on the boot screen so i cant tell if the 4th core actually did unlock. I put it back to stock, ill try again as soon as windows is up
__________________
Mobo: Asus P6T Deluxe | CPU: i7 940 | Ram: 3x2 GB | HSF: CM V8 | GPU: HD 6950 | PSU: PCP&C 750W | ]HDD: WD 500gb x3, 120GB Vertex 2 | Case: Antec 1200 | Monitor: 3x Asus VE247H | OS: Win7 Ultimate x64
My Trading Rep:
HWC
OCN
Heat
Ebay

Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old March 2, 2009, 05:45 PM
arekieh's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Edmonton
Posts: 819
Default

4th Core active. Exam tomorrow so not too much time to do anything. not even enough to install all my programs and stuff. Gonna run Orthos and see how long its stable at stock. Hopefully i got a good core :)

EDIT* OCCT stable for 45min. CPU-Z is showing some really wierd stuff, and speedfan isnt recognizing the temperature of cpu. just says 0. same with coretemp :/
__________________
Mobo: Asus P6T Deluxe | CPU: i7 940 | Ram: 3x2 GB | HSF: CM V8 | GPU: HD 6950 | PSU: PCP&C 750W | ]HDD: WD 500gb x3, 120GB Vertex 2 | Case: Antec 1200 | Monitor: 3x Asus VE247H | OS: Win7 Ultimate x64
My Trading Rep:
HWC
OCN
Heat
Ebay


Last edited by arekieh; March 2, 2009 at 06:51 PM.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old March 2, 2009, 06:53 PM
arekieh's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Edmonton
Posts: 819
Default

WTH, heres what AMD overdrive says:
This is really really wierd
Attached Images
   
__________________
Mobo: Asus P6T Deluxe | CPU: i7 940 | Ram: 3x2 GB | HSF: CM V8 | GPU: HD 6950 | PSU: PCP&C 750W | ]HDD: WD 500gb x3, 120GB Vertex 2 | Case: Antec 1200 | Monitor: 3x Asus VE247H | OS: Win7 Ultimate x64
My Trading Rep:
HWC
OCN
Heat
Ebay

Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old March 2, 2009, 07:15 PM
sa seba's Avatar
MVP
 
Join Date: Feb 2008
Location: Vancouver, BC
Posts: 280

My System Specs

Default

are you using overdrive 2.14 or 2.15?
I had to revert to 2.14, after 2.15 gave me similar weird numbers.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old March 2, 2009, 07:15 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Edmonton
Posts: 1,628
Default

Looks good to me...I'll be joining you with this combo soon.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old March 2, 2009, 07:16 PM
arekieh's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Edmonton
Posts: 819
Default

2.1.6. ill try 2.1.4 right now.
Its just odd because cpu-z and all the otherp rograms are giving me the same info
__________________
Mobo: Asus P6T Deluxe | CPU: i7 940 | Ram: 3x2 GB | HSF: CM V8 | GPU: HD 6950 | PSU: PCP&C 750W | ]HDD: WD 500gb x3, 120GB Vertex 2 | Case: Antec 1200 | Monitor: 3x Asus VE247H | OS: Win7 Ultimate x64
My Trading Rep:
HWC
OCN
Heat
Ebay

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
x3 720BE drops to $150. upcoast604 CPU's and Motherboards 5 March 2, 2009 06:24 PM
Deltas have arrived at NCIX! death_hawk Air Cooling 14 August 26, 2008 12:03 AM
WooHoo it has arrived Beermaster Cases 32 April 17, 2007 09:26 AM