Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > CPU's and Motherboards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 10, 2008, 01:46 AM
Top Prospect
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 104
Default probably the wrong place but..

is it alright to turn on the PC without any ram? i mean will it mess up something? I did it already but then shut it off by holding the power button..now im worried i might of broke something...
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 10, 2008, 02:59 AM
burebista's Avatar
Allstar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Romania
Posts: 599

My System Specs

Default

It's OK. You'll heard some beeps from MB and no boot. That's all. :)
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 10, 2008, 05:15 AM
Dashock's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 1,938
Default

Quote:
Originally Posted by burebista View Post
It's OK. You'll heard some beeps from MB and no boot. That's all. :)

Yep like burebista said but DONT YOU EVER DO IT AGAIN!! lol
__________________
Intel Xeon E3110 @ 3.0ghz
XFX 8800 GT Alpha Dog Edition
Asus P5Q-E
Mushkin Ascent Redline 8000 4gb DDR2 @ 1066 5-5-5-15 2.05v
OCZ 600W GameXstream
Seagate 7200.11 500gb
Seagate 7200.10 320gb
Antec Spot Cool
Logitech X-230
Samsung 32" 720P HDTV



Coolermaster Cosmos S/
Swiftech Mcp655/ MCR-320-QP/ 6X Noctua NF-P12'S/ Swiftech Apogee GT/ Swiftech Mcw-60/ Swiftech Micro-Res.

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old December 10, 2008, 05:44 AM
Cheator's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Ottawa, Canada
Posts: 1,093
Default

Quote:
Originally Posted by Dashock View Post
Yep like burebista said but DONT YOU EVER DO IT AGAIN!! lol
Cause we'll know...

lol. Yeah its fine. No harm will ever come of it.
__________________
Optimus: Antec P180, Asus P5Q-E, E8400, 4 GB RAM, Asus 4850, Seagate 320gb, Antec TC II

Teletraan I: Asus P5K-E/WIFI, E4500, 2 GB RAM, ATI 3450, Sapphire Theatrix, 2.25TB storage, Antec SP2 400w

Galvatron: Asus M2NPV-VM, 3800+ X2, 2GB RAM, NV8500GT, Seasonic 500w

Tracks: Acer AS5920, C2D 2.1ghz 45nm, 3GB DDR2, NV8600m GT, 250gb hdd

Hound: Gigabyte GA-MA74GM-S, AMD 4400+ X2, 1 GB RAM, 2900XT, 500w Seasonic

My Heatware!
| Got RMA? Tell us your experience! | VOIP Help? PM ME!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old December 10, 2008, 02:51 PM
Dashock's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 1,938
Default

Quote:
Originally Posted by Cheator View Post
Cause we'll know...

lol. Yeah its fine. No harm will ever come of it.
Thought id use the Put the Fear of god into him lol ive booted the system without putting my ram in a couple times myself as i clean my system out a lot. Love that beeping noise.
__________________
Intel Xeon E3110 @ 3.0ghz
XFX 8800 GT Alpha Dog Edition
Asus P5Q-E
Mushkin Ascent Redline 8000 4gb DDR2 @ 1066 5-5-5-15 2.05v
OCZ 600W GameXstream
Seagate 7200.11 500gb
Seagate 7200.10 320gb
Antec Spot Cool
Logitech X-230
Samsung 32" 720P HDTV



Coolermaster Cosmos S/
Swiftech Mcp655/ MCR-320-QP/ 6X Noctua NF-P12'S/ Swiftech Apogee GT/ Swiftech Mcw-60/ Swiftech Micro-Res.

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
probably the wrong place but issue with DirectCanada lanken123 Off Topic 16 September 23, 2008 06:52 PM
Cheapest place to get a PS3 Eldonko Off Topic 6 August 22, 2008 07:09 PM
Did I do wrong? Jack Rabbit Off Topic 9 June 6, 2008 05:31 PM
Huh? What did I do wrong? Prof. Dr. Silver Suggestions & Feedback 6 April 22, 2008 10:51 PM
don't know what's wrong with me... Scratch Water Cooling 5 March 5, 2008 12:06 PM