Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > CPU's and Motherboards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old November 1, 2008, 12:54 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,798

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Supergrover View Post
Yes and No they didn't want to do it but I bitched that the mobo died and since it wasn't covered by warranty no RMA was available. It took about a hour of jaw-jacking to someone that I could barely understand ( harsh accent) to drive that home but in the end I got a new Key.
Ok then, that kinda answers my question. If it took you quite some time to get them to aprove it then my original concerns still stand and I've got yet another reason for avoiding the upgrade to Vista on my main rigs.
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i7 4770K / 2X 8G Gskill 1866 Sniper / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / Seagate Barracuda 1TB
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 250G Samsung 840 Series SSD / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old November 1, 2008, 01:27 PM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,141

My System Specs

Default

Well, when I recently changed my mobo from an Asrock X-48 to the Biostar, I deleted everything in the control panel hardware manager before shutting down. Rebooted machine with new mobo, installed drivers, it came up with a message telling me I had to buy a new copy of Vista after trying to activate online. I disconnected ethernet cable, rebooted, and activated over the phone on an automated system with no problems. Took me 6 minutes online.

Now, if you are reformatting and reinstalling, apparently their online activation servers only keep the information for 6 months. So if it's been more than 6 months since your last install with that key, supposedly there are no problems reactivating on a new configuration. (it was 3 months for me, thus the minor issue). When I changed from the Gigabyte P35 to the Asrock, it had been over 8 months since the original install and it activated with no problems.

All this was with Vista Premium 64-bit OEM, BTW.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes