Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > CPU's and Motherboards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old September 14, 2008, 08:08 PM
encorp's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto
Posts: 3,422

My System Specs

Default

Ha, I used to have that board laying around - what cpu do you have in it?
__________________
DISCLAIMER: The views and opinions expressed in the immediately preceding post are those of encorp and do not reflect the views and/or opinions of family, friends, or anyone remotely associated with encorp unless explicitly stated. encorp does not make any warranty, express or implied, or assumes any liability or responsibility for the quality, factuality or use of information in the immediately preceding post.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old September 15, 2008, 04:18 PM
RCKage's Avatar
Rookie
 
Join Date: Mar 2008
Location: Winnipeg, MB
Posts: 40
Default

an old duron i had laying around lol. It ran tinyxp rather nicely tho lol
__________________
"And thus I clothe my naked villany
With odd old ends stol'n out of holy writ,
And seem a saint, when most I play the devil."
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old September 15, 2008, 05:17 PM
magictorch's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2007
Location: Annapolis Valley, NS
Posts: 1,866

My System Specs

Default

mmm I have an old board and GPU lying about, tempted to mess about with it after reading this
__________________
White Night:: i7920 (4ghz), Rampage III extreme (A1), Mushkin XP 1600 (9,9,9,24),SLI480., white MM horizon.
CPU: Feser 220 int.|Apogee GTZ|S.Res.rev2| MCP655.

GPU: PA120.3|S.Res.rev2|2x EK FC blocks| MCP655.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes