Go Back   Hardware Canucks > CASES & COOLING > Cases

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old June 17, 2012, 09:28 AM
Your_friendly_gamer's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Nov 2010
Location: Ottawa
Posts: 674

My System Specs

Default antec 300 and Maximus IV Extreme-Z

Hey guys,

I am trying to find out, this mobo will fit alright in an atnec 300 case?


I googled it and found a couple of links, where they were using this board in a 300. Has anyone ever used that here in a 300?

Thanks
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old June 17, 2012, 11:07 AM
NyteOwl's Avatar
Allstar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 905
Default

The Maximus is an E-ATX motherbaord and the 300 is designed for an ATX. It can get tight putting a full system in even with an ATX so I doubt if you can jam an EATX board in there without modifications to the case and use a very lightly configured system.
__________________
Obsolescence is just a lack of imagination.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
maximus extreme and cpu jewellzy CPU's and Motherboards 5 May 29, 2010 05:07 PM
ASUS Launches the Rampage III Extreme and Maximus III Extreme Motherboards FiXT Press Releases & Tech News 4 April 16, 2010 05:40 AM
Maximus III extreme? BobbyLou CPU's and Motherboards 8 April 7, 2010 08:51 PM
Maximus 3 Extreme gambel626 CPU's and Motherboards 17 February 25, 2010 01:39 PM
Maximus Extreme SagManQc CPU's and Motherboards 35 December 21, 2007 07:15 PM