Go Back   Hardware Canucks > CASES & COOLING > Cases

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old June 4, 2011, 03:23 PM
clone63's Avatar
Allstar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Bellehole
Posts: 669

My System Specs

Default Open test bench?

Has anyone seen these for sale anywhere? Except for an exorbitantly priced one, I can't.
Some like this would be ideal: DOMA Pro PCI
Buuut, can't find it on eBay, and I'm certainly not ambitious enough for scrapping a case myself.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old June 4, 2011, 03:28 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,613

My System Specs

Default

NCIX.com - Buy Highspeed PC Large Top Deck Tech Station FAST-ACCESS E-ATX Computer Case Black - HighSpeed PC - TD-Tech_StationLRG-BLACK - in Canada
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old June 4, 2011, 03:55 PM
martin_metal_88's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Quebec City
Posts: 4,175

My System Specs

Default

Plexy suck, hard material or nothing. Highspeed test bench are from far the best available at reasonable price.
__________________
Ask for more

Martin_metal_88
Colenzo : See system spec!

Odysseus : I7 860 @ 3.6Ghz || GA P55-UD5 || G.skill Ripjaws F3-16000 2000Mhz 2X2GB || Coolermaster ATCS 840 || Silverstone Strider plus 850W || WD 640 black - WD 1TB green - Samsung F3 2TB || MSI 5670 1GB Cyclone ||Coolermaster Hyper 212 + ||

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old June 4, 2011, 03:56 PM
Eldonko's Avatar
Hardware Canucks Reviewer
 
Join Date: Apr 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 5,445
Default

I use a dimastech bench station Extreme Cooling Solutions & Technologies
__________________
Donkeys kill more people annually than plane crashes or shark attacks.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old June 4, 2011, 03:58 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,246

My System Specs

Default

Maybe it is just me and I am cheap but you can whip up a testbench "case" setup out of wood in no time and very little cost. Scrap the wood for metal and you have a nice little testbench for still very little money.

But if you dont have the basic power tools then that might not be a option. YMMV
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old June 4, 2011, 05:02 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,579

My System Specs

Default

i'm using the one 3.0 Charlie has linked and i love it. Removed the far post and i can populate my graphics cards in the pci-e 1 and 3 slots giving the primary card breathing room
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old June 4, 2011, 07:11 PM
clone63's Avatar
Allstar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Bellehole
Posts: 669

My System Specs

Default

Wow, Charlie, the one you listed is rad is but at that price I probably wouldn't have even considered to look at it.
I am missing a couple things to completely re-work an old case, and I don't like cutting metal, which is the only way I can think of getting a drive cage.
I guess cutting the sides and top off wouldn't be too hard, just fiddly.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
5870 bench Test MarkOne Video Cards 10 February 19, 2010 07:52 PM
24/7 Open Bench - inherent problems? aristhrottle Cases 8 October 27, 2009 02:26 PM
My (current) open bench setup Cowboy Case Mods, Worklog & Gallery 9 July 16, 2009 05:58 PM
building a test bench mo' power Case Mods, Worklog & Gallery 22 April 17, 2009 09:03 AM
[WTB] Test bench llama_egg Buy/Sell & Trade 7 March 26, 2009 04:07 PM