Go Back   Hardware Canucks > CASES & COOLING > Cases

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old January 20, 2010, 11:27 PM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,040

My System Specs

Default

I think he runs his 24 pin around the edge of the mobo tray and over the res. I did the hole so I could pass it under the edge of the mobo. Whatever you like is really the key.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old January 24, 2010, 07:56 PM
AmuseMe's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lloydminster & Saskatoon
Posts: 1,580
Default

Quote:
Originally Posted by SugarJ View Post
Some PC'ers put the plugs in. Some don't. My TJ-07 was done at Charles_H's PC'er, it doesn't appear like he blocks the holes. It just makes it a little harder to start the standoffs/screws.
He finally got back to me (actually it was a few days ago) and he said he use to use plugs, but he doesn't anymore as they are not needed.

Guess I'll see what my local powder coaters say
__________________
DEAD CA$H
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old January 25, 2010, 06:20 AM
gingerbee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia, Ontario
Posts: 6,824

My System Specs

Default

sandblast it and send it off. that what i have done several times for other i would like to do one myself but i am too cheap. pics?
__________________
Fav quote "One should strive to achieve; not sit in bitter regret." Ronin Harris
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old January 25, 2010, 04:41 PM
Dr_BenD_over's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jul 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 2,406

My System Specs

Default

We either plug the hole, or tap it afterwards.
__________________
All's well that's Haswell
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old December 10, 2012, 11:07 PM
Rookie
 
Join Date: Dec 2012
Location: Calgary
Posts: 42
Default

May I ask how much the powercoating cost?
Thanks
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old December 21, 2012, 04:06 PM
jtf2's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 167

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by o320 View Post
May I ask how much the powercoating cost?
Thanks
i had a case done at the same shop as amuse,and it was 150 if i recall.
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old December 21, 2012, 05:33 PM
Linus's Avatar  
Join Date: Apr 2007
Posts: 716
Default

I'm having mine done at Mountain Mods and I think it's similar (maybe a touch more, but I really like their work)
__________________
Please note: I am not here to provide official NCIX support on these forums.

For faster (and official) NCIX service please contact our customer care team at www.NCIX.com (Canada) or www.NCIXUS.com (USA)

Heatware: http://heatware.com/eval.php?id=25647
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Asus Prepping Support for Core-i9 CPUs FiXT Press Releases & Tech News 24 December 17, 2009 05:31 AM
SilverStone Fortress FT02 Prepping for Release FiXT Press Releases & Tech News 12 December 10, 2009 05:11 PM
Gigabyte Prepping Odin Plus Series Power Supplies FiXT Press Releases & Tech News 0 November 30, 2009 11:39 AM
Powder Coating my haf932 Jonwall Cases 20 July 29, 2009 09:55 AM
[FS] Mountain Mods (Black Wrinkle Powder Coat) H2gO Case Infiniti Buy/Sell & Trade 11 April 13, 2009 10:24 PM