Go Back   Hardware Canucks > CASES & COOLING > Cases

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old January 21, 2009, 09:04 PM
kyle_L's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2008
Location: Port Coquitlam, bc
Posts: 1,118

My System Specs

Default

heres mine on water.
__________________
im looking for work.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old January 21, 2009, 09:07 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,975

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by kyle_L
heres mine on water.

here fixed it for oyu
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old January 21, 2009, 10:01 PM
Jake_HT's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Calgary, AB
Posts: 1,985

My System Specs

Default

__________________
http://jakeht.deviantart.com/
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old January 22, 2009, 06:42 AM
TopDogZero's Avatar
Allstar
 
Join Date: May 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 558

My System Specs

Default

Here's mine, not bad for a 50% over clock on the CPU and the PC is in my wall unit with the door close (back of wall unit has been cut out so hot air can escape.)





Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old January 22, 2009, 04:51 PM
ebdoradz's Avatar
Allstar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Rouyn-Noranda, QC
Posts: 754
Default

Quote:
Originally Posted by kirk_d View Post
More Blurry,
Idle and load.
I love water.
Only do'in 2.6, have to change my sig
great temp

im idling @ 26C and full load @ 38C
but my opteron 165 is running a 1ghz OC (1.8 to 2.8ghz) i get the same temps or so @ 3ghz ... but i dont like the idea to raise the vcore a bit higher then the stock volt ...
__________________
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P / AMD Phenom II x3 720BE @ x4/ Crucial Ballistic DDR3 / Sapphire 4830 512mb / Corsair 620W PSU / 2*80GB Seagate

DFI LP nF4 Ultra-D / AMD Opteron 165 @ 2.7Ghz/ 2*1GB OCZ Gold GX XTC / Sapphire X1950XT / Fortron 450W PSU / 2*Maxtor 80Gb


Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old February 13, 2009, 01:49 PM
norfolk's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: N1R-1C8
Posts: 430

My System Specs

Default

My Quad 9600 @ these temp"s
Attached Images
 
__________________

Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old February 13, 2009, 02:36 PM
element291's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Barrie, Ontario
Posts: 674
Default

Mine are ridiculously high.... even when not overclocked.... I've tried several cpu coolers, and everything is within this range.

Also, notice how coretemp says im running a Q9200. LOL

__________________

| ASUS P8Z68-VPRO | Intel i5 2500K | 8Gb Patriot Viper Xtreme | 2x 60gb OCZ Solid 3 SSD | EVGA GTX260 Core216 |




Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old February 13, 2009, 02:54 PM
Rookie
 
Join Date: Jun 2008
Location: Halifax, NS
Posts: 41
Default

Quote:
Originally Posted by element291 View Post
Mine are ridiculously high.... even when not overclocked.... I've tried several cpu coolers, and everything is within this range.

Also, notice how coretemp says im running a Q9200. LOL

I have the same cpu with pretty much the same problem my temps don't budge no matter what cooler is installed.
__________________
____________________________________________
ASrock P45xe/q8200@2.8ghz/HD 4850+hd4830 crossfire/2xWD3200AAKS+0/4gb gskill 800/Samsung 245bw/Ocz Modxstream 600w
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old February 13, 2009, 03:05 PM
donimo's Avatar
Allstar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Vancouver Island
Posts: 831
Default

ouch my 6750 loads out at 47C
__________________
Mobo GA-Z77X-UD3 CPU i5-3570K stock RAM:2x4GB Patriot Viper 1866 1.5v GPU:XFX HD6850 BE + Gigabyte HD6850 @820/4400MHz Case:Bitfenix Raider w/2x 200mm + 135mm PSU: Corsair HX620
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old February 13, 2009, 03:22 PM
Rookie
 
Join Date: Jun 2008
Location: Halifax, NS
Posts: 41
Default

The rest of my temps are great I just can't quite figure out why my core temps are so high.
__________________
____________________________________________
ASrock P45xe/q8200@2.8ghz/HD 4850+hd4830 crossfire/2xWD3200AAKS+0/4gb gskill 800/Samsung 245bw/Ocz Modxstream 600w
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
what is normal idle temp for e8400 Shadowmeph Air Cooling 15 December 29, 2008 10:46 PM
CPU temps vs Core temps sloth CPU's and Motherboards 13 October 19, 2008 12:34 PM
just dropped my idle temp by... rob123 Video Cards 11 July 23, 2008 09:03 PM
E8400 Idle Temps... rjbarker Overclocking, Tweaking and Benchmarking 13 April 14, 2008 02:36 PM
Q6600 Idle Temperatures zlojack CPU's and Motherboards 10 December 2, 2007 08:40 PM