Go Back   Hardware Canucks > CASES & COOLING > Cases

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 3, 2008, 03:28 PM
Rookie
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 35
Default Anyway to fix a cases power switch cables?

Ok, I just put together a new computer and I've been having alot of odd issues.

One of which was it's occasional refusal to turn on properly. It would power up for about 5 seconds, and then shut itself off.

Eventually, I managed to track this back to the cable that connects the power switch at the front of the case to the m/b. If you jiggle it a tiny bit, the system does the power up and then shut down thing, and otherwise works extremely finicky like.

I'm not sure what's up with this. Is their anyway to fix this short of returning the case and getting a new one?

My case is a Coolermaster Centurion 590.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 3, 2008, 03:43 PM
EaGle1337's Avatar
MVP
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 419

My System Specs

Default

hmm mine doesn't do that is it the switch itself or the wiring?
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 3, 2008, 03:51 PM
Rookie
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 35
Default

Quote:
Originally Posted by EaGle1337 View Post
hmm mine doesn't do that is it the switch itself or the wiring?
I THINK it's the wiring. Not really sure. All I know is when you jiggle the cord, the computer switch gets randomly flicked on.

I'm trying to avoid a big hassle, but at this point I'm looking at RMAing like 3 things, so what the ****, why not?
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old November 3, 2008, 03:53 PM
EaGle1337's Avatar
MVP
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 419

My System Specs

Default

i would rma it.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old November 3, 2008, 04:12 PM
MacJunky's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Creston, BC
Posts: 1,715

My System Specs

Default

I would grab a similar switch out of another case or replace the wires and switch with something from an electronics shop and mount it myself. >_>
Much cheaper than shipping would be if you RMA I think.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes