Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Case Mods, Worklog & Gallery

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1731 (permalink)  
Old December 28, 2011, 08:36 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,573
Default

Quote:
Originally Posted by Birk View Post
The NZXT sleeved light kit I ordered the sticky pads were 100% useless and wouldnt stick to anything. i was very dissipointed, I emailed NZXT about it and they didn't even get back to me at all.
either they changed the pads or you had a dirty case. i used plenty of those strips and never had an issue with them not sticking.
Reply With Quote
  #1732 (permalink)  
Old December 28, 2011, 08:43 PM
Birk's Avatar
Allstar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Lethbridge, AB
Posts: 606

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by enaberif View Post
either they changed the pads or you had a dirty case. i used plenty of those strips and never had an issue with them not sticking.
Not sure whats up with mine, I've seen a couple other people including one on the NCIX page for it also stating the tabs are not as strong as they should be. My case was less then a week old and cleaned with Rubbing Alcohol prior to trying to mount them, when they were not sticking I even tried to my monitor, table, glass, I'm honestly surprised the damn paper on the tabs even stuck to the pads. I have it installed with electrical tape now and it actually works pretty well.
Reply With Quote
  #1733 (permalink)  
Old December 28, 2011, 08:46 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,573
Default

Quote:
Originally Posted by Birk View Post
Not sure whats up with mine, I've seen a couple other people including one on the NCIX page for it also stating the tabs are not as strong as they should be. My case was less then a week old and cleaned with Rubbing Alcohol prior to trying to mount them, when they were not sticking I even tried to my monitor, table, glass, I'm honestly surprised the damn paper on the tabs even stuck to the pads. I have it installed with electrical tape now and it actually works pretty well.
That definitely sucks cause I like those kits especially the white
Reply With Quote
  #1734 (permalink)  
Old December 28, 2011, 08:48 PM
Birk's Avatar
Allstar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Lethbridge, AB
Posts: 606

My System Specs

Default

I love the look of it. I'm not sure I'd ever get another one of this particular one due to my experience with the tabs but if i come up with a better solution i can hook them up with then I'd probably get another one at some point.
Reply With Quote
  #1735 (permalink)  
Old December 28, 2011, 08:56 PM
r0k0's Avatar
Allstar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Gatineau, Quebec
Posts: 707

My System Specs

Default

mine sticked like nothing... they are awesome... maybe residue of achool could of made them not stick ?

i'm starting to love NZXT... only debating the PSU's if i should try them but fans are silent and pushing good CFM, cases are well built / designed and fan controllers and such... nothing bad against them :)
__________________
Main Rig
Intel Core i5 4670K
Gigabyte Z87X-OC Force

Gigabyte Geforce GTX 780 3GB
2x 4GB G.Skills Trident X DD3-2400
NZXT Switch 810 Matte Black / Enermax Revolution 920W
A-DATA S510 120GB OS / A-DATA SX900 256GB Games / WD Black 1TB Misc

Canadian Eh ?
Reply With Quote
  #1736 (permalink)  
Old December 28, 2011, 08:58 PM
Birk's Avatar
Allstar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Lethbridge, AB
Posts: 606

My System Specs

Default

I'd love for them to send me another set of pads but they instead completly ignored my email with my concern. I have a couple still left with paper on here maybe ill try a few other cleaning methods and see if they work. Maybe i just had a bad production batch of pads or something.
Reply With Quote
  #1737 (permalink)  
Old December 28, 2011, 09:09 PM
r0k0's Avatar
Allstar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Gatineau, Quebec
Posts: 707

My System Specs

Default

typicly i wouldnt say it would be NZXT fault... cause those pads are from 3M... that would be those guys fault not NZXT and just wipe with dry clotch and stick it to see
__________________
Main Rig
Intel Core i5 4670K
Gigabyte Z87X-OC Force

Gigabyte Geforce GTX 780 3GB
2x 4GB G.Skills Trident X DD3-2400
NZXT Switch 810 Matte Black / Enermax Revolution 920W
A-DATA S510 120GB OS / A-DATA SX900 256GB Games / WD Black 1TB Misc

Canadian Eh ?
Reply With Quote
  #1738 (permalink)  
Old December 29, 2011, 09:39 PM
r0k0's Avatar
Allstar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Gatineau, Quebec
Posts: 707

My System Specs

Default

Bought a new Case, Used but new to me from a Member here, Jaybu anyways.. case is replacing my Coolermaster Stacker 830B , new one is a Thermaltake Spedo case

here is where i am standing atm

New Stuff from Today at Canadacomputers,

Returned my Zotac GTX 560 Amp + GTS 250 and bought a Coolermaster Silent Pro 1000W ,1 Bitfenix Spectre LED White 2 Artic cooling 120mm 65CFM for Rad, 2 230mm Bitfenix Spectre fans but will be bringing them back.. dont fit the case and NZXT Sentry Mix / 2m NZXT LED Sleeved Kit White LED



Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us
__________________
Main Rig
Intel Core i5 4670K
Gigabyte Z87X-OC Force

Gigabyte Geforce GTX 780 3GB
2x 4GB G.Skills Trident X DD3-2400
NZXT Switch 810 Matte Black / Enermax Revolution 920W
A-DATA S510 120GB OS / A-DATA SX900 256GB Games / WD Black 1TB Misc

Canadian Eh ?
Reply With Quote
  #1739 (permalink)  
Old December 30, 2011, 10:14 PM
r0k0's Avatar
Allstar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Gatineau, Quebec
Posts: 707

My System Specs

Default

Update pics of system complet !

will take some rear shots soon to show the Thermaltake wire management system :)


Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
__________________
Main Rig
Intel Core i5 4670K
Gigabyte Z87X-OC Force

Gigabyte Geforce GTX 780 3GB
2x 4GB G.Skills Trident X DD3-2400
NZXT Switch 810 Matte Black / Enermax Revolution 920W
A-DATA S510 120GB OS / A-DATA SX900 256GB Games / WD Black 1TB Misc

Canadian Eh ?
Reply With Quote
  #1740 (permalink)  
Old December 30, 2011, 11:51 PM
Poison Ivy's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2008
Location: Vernon, BC
Posts: 67
Default

Quote:
Originally Posted by BrainEater View Post
Oh yea !

Here's my new rig ;
------------------------------

Lian-Li pc a77-f
Asus Rampage IV Extreme
Intel 3930k
Silverstone Strider gold 1200
32GB Corsair Vengeance Low-profile
3x eVGA 580's , Tri-SLI on the way*
1x Crucial M4 128 GB ssd (os) , 1x Crucial M4 64 GB ssd(pagefile)((not in pic but paid for))
2x WD 1 TB HDD's
LG super-multi-blu-ray-lightscribe-writer
Matrix Orbital GX typhoon
All Fans are 'arctic-cooling' pwm's

------



---



-----

It's mostly done , but I forsee a lotta wiring.

Geez... Was there a blue light sale on isle overkill? Just teasing. I bet that makes Calgary at this time of year a bit more exciting.
Reply With Quote
Reply


Tags
case , custom , gallery , image thread

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Far Cry on Vista X64 - HDR-AA Pics. Patriote Gaming 26 October 2, 2008 03:47 PM
GeForce 9800 X2 pics! Babrbarossa Press Releases & Tech News 27 January 16, 2008 11:57 AM
Pics of my first decent rig donimo Case Mods, Worklog & Gallery 13 November 9, 2007 11:02 AM
Uploaded pics for my mom Misoprostol Off Topic 5 May 1, 2007 01:40 AM
Sig pics? sswilson Suggestions & Feedback 4 December 18, 2006 07:58 PM