Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Case Mods, Worklog & Gallery

    
Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #641 (permalink)  
Old June 7, 2009, 04:35 PM
Rookie
 
Join Date: May 2009
Posts: 15
Default :|

Holy crap.

I'm looking forward to this thing revving up, and draining the local grid to a blackout.

Awesome work, keep it comin!!
  #642 (permalink)  
Old June 7, 2009, 04:51 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,643

My System Specs

Default

Damn, I liked the brass screws...
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
  #643 (permalink)  
Old June 8, 2009, 01:45 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,513
Default

Yep , I liked the brass ones too.....but the seal there is important...

----

Quote:
Originally Posted by Sexercise View Post
Holy crap.

I'm looking forward to this thing revving up, and draining the local grid to a blackout.

Awesome work, keep it comin!!
Thx !

Interestingly enough , It will draw about the same current as the thinktank 1... I expect a load of about 14-16 amps @ ~115vac....that's nothing.

All the energy was spent elsewhere.....(making the dry ice).....

------

Doing some more wiring....

--

__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...
  #644 (permalink)  
Old June 8, 2009, 02:11 PM
Top Prospect
 
Join Date: Aug 2008
Location: Calgary
Posts: 109
Default

Quote:
Originally Posted by BrainEater View Post
Yep , I liked the brass ones too.....but the seal there is important...

----



Thx !

Interestingly enough , It will draw about the same current as the thinktank 1... I expect a load of about 14-16 amps @ ~115vac....that's nothing.

All the energy was spent elsewhere.....(making the dry ice).....

--

Isn't that still a good 1500-1800 Watts? Does that include the computer draw as well?
  #645 (permalink)  
Old June 8, 2009, 02:17 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,513
Default

Yes , that includes computer draw for 2 computers....Don't forget the monitoring rig....

I'll be doing 2 phase to the tank rack , but that's only because of multiple motors....

__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...
  #646 (permalink)  
Old June 8, 2009, 02:35 PM
3 of 7's Avatar
Allstar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Nanaimo BC
Posts: 919
Default

2 phase computer circuit.
I love it, Canadians are just so damned "green"
__________________
Nature always sides with the hidden flaw
  #647 (permalink)  
Old June 8, 2009, 02:55 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,513
Default

haha

This is as far from 'green' as you get bro !!!

Don't forget it uses 35-50 lbs of dry ice per run , if not more.Pure co2 baby.



----

Imma buy a 'smart car' .

So I can put it into the back of my truck , and use it as a generator.

__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...
  #648 (permalink)  
Old June 8, 2009, 02:56 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,589

My System Specs

Default

I loved the foot stool you used in the first couple of shots as a prop up
  #649 (permalink)  
Old June 8, 2009, 07:01 PM
Top Prospect
 
Join Date: Aug 2008
Location: Calgary
Posts: 109
Default

Quote:
Originally Posted by BrainEater View Post
haha

This is as far from 'green' as you get bro !!!

Don't forget it uses 35-50 lbs of dry ice per run , if not more.Pure co2 baby.



----

Imma buy a 'smart car' .

So I can put it into the back of my truck , and use it as a generator.

It should run off of a double pull easily. Most power supplies do accept 240V as well. If you do not need your dryer for a little while, just disconnect it to make way for the thinktank :)
  #650 (permalink)  
Old June 8, 2009, 07:07 PM
MVP
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Montreal
Posts: 337
Default

how much does the pump pull? the monitoring PC shouldn't draw much and iirc your not running SLI for the main rig
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes