Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Case Mods, Worklog & Gallery

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old February 3, 2011, 06:34 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,044

My System Specs

Default

Very clean for a first time install. Glad to see you took your time instead of just throwing it together.
__________________
Mael
Big Lian Li
Forever Alone
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old February 3, 2011, 06:34 PM
ZZLEE's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: KANATA
Posts: 2,121

My System Specs

Default

Look into a PCI raid card.
no stata ports used in Light blue ports if you can.
Good Luck :)
__________________
"EVGA hunted down the last dozen or so expats living in Karachi." SKY
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old February 3, 2011, 06:38 PM
botat29's Avatar
Allstar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Montreal
Posts: 828
Default

Quote:
Originally Posted by Scyvin View Post
.....Installing this was strange I have to admit. 1155 didnt line up unless the backplate was on crooked.

I have some difficulty too installing the same board on my friend PC, the back plate fit very tight in the case
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old February 3, 2011, 07:19 PM
Scyvin's Avatar
Rookie
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 15
Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
Very clean for a first time install. Glad to see you took your time instead of just throwing it together.
I spend my weeks building basic workstations for customers so I have some experience doing builds. But SOOOOOOOOOOOOOOOO many cables on this one...never built anything like this before. lol
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old February 4, 2011, 01:58 AM
Blu's Avatar
Blu Blu is offline
MVP
 
Join Date: Dec 2010
Location: Grande Prairie, Alberta
Posts: 394

My System Specs

Default

Congrats on the build, came out looking very clean.
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old February 4, 2011, 03:52 AM
Rison's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Truro, NS
Posts: 936

My System Specs

Default

This isn't a huge issue (at all, I guess) but most people have found with the H50/70 that it's best to mount the rad so the tubes are at the bottom or side, versus the top.
After time, air bubbles can form even though it's sealed, and with the tubes at the top, it can cycle the air bubbles through the pump - which ruins it, and creates a bunch of noise.
It's not a huge issue, because it could take a year or more for air to develop.. but if you do a re-vamp of your system, i'd move the tubes to the bottom to be extra precautious.
__________________

Quote:
I'll learn to manage my anger, when people learn to manage their stupid.
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old February 4, 2011, 04:18 PM
Scyvin's Avatar
Rookie
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 15
Default

Ill definitely keep that at the forefront of the mind. Its gunna get torn down in April anyway for the RMA. Thanks for the heads up


EDIT: 4.8GHz STABLE!!!!

Last edited by Scyvin; February 5, 2011 at 03:33 PM.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes