Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Case Mods, Worklog & Gallery

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old June 21, 2010, 01:54 PM
Rookie
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 25
Default

I believe the 7200.12 have the slowest access times of all modern high capacity drives....
__________________
Rig: Intel Xeon L5640 ES @ 3.8GHz (211x19) | Gigabyte GA-EX58-UD5 | Patriot Extreme Viper 6GB DDR3 1600 | Gigabyte 7970 | G.Skill Falcon II 128GB SSD | ASUS Xonar STX | Corsair AX750 | Lian Li PC-V1200B | Pioneer DVR-212D | Beyerdynamic DT880 250Ω

Cooling: Swiftech Apogee HD | EK-7970
| Swiftech MCP655 | Swiftech MCR320 | HWLabs Black Ice Pro II | EK D5 Top | EK Multioption 200 | Primoflex Pro LRT 1/2" White | 7x Scythe Gentle Typhoon AP-15
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old June 21, 2010, 02:25 PM
headsh0t's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Winnipeg, MB
Posts: 2,568

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by FlyZ View Post
I believe the 7200.12 have the slowest access times of all modern high capacity drives....
LINK???? Even if they are slightly slower it wouldn't be a huge deal, an extra millisecond or 2? And AmuseMe, I've still got two 7200.11's going strong in my rig. They are the 500gb versions though, I think most of the problems were on the 1tb's. Good to see you made some room in the budget for a 5850
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old June 21, 2010, 03:51 PM
AmuseMe's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lloydminster & Saskatoon
Posts: 1,589
Default

Quote:
Originally Posted by headsh0t View Post
LINK???? Even if they are slightly slower it wouldn't be a huge deal, an extra millisecond or 2? And AmuseMe, I've still got two 7200.11's going strong in my rig. They are the 500gb versions though, I think most of the problems were on the 1tb's. Good to see you made some room in the budget for a 5850
Mine was a 500GB as well You just got lucky

Not the best hardware in the world, but I'm actually excited to start work on this!
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old June 22, 2010, 09:26 AM
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Calgary, AB
Posts: 3,344
Default

Hi Amuse. I know i'm a little late. But I have a CM Hyper 212+ if interested :)..
__________________
Intel E8400, Biostar TPower i45
G-Skill PC2-8500 4GB, Saphire HD4870 512mb
Cooler Master HAF 932, Enermax Galaxy DXX 1000W
Samsung 931BW 19" LCD, Logitech MX Revolution
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old June 22, 2010, 02:20 PM
AmuseMe's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lloydminster & Saskatoon
Posts: 1,589
Default

Quote:
Originally Posted by miggs78 View Post
Hi Amuse. I know i'm a little late. But I have a CM Hyper 212+ if interested :)..
Noooo! I would have taken it a day ago Where were you lol...
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old June 27, 2010, 10:00 PM
AmuseMe's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lloydminster & Saskatoon
Posts: 1,589
Default

Got my parts in the other day. Only took three quick days to get it all - with the free shipping option

Work will start soon!

The Parts:



Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Latest Client Build AmuseMe Case Mods, Worklog & Gallery 34 May 11, 2010 12:20 AM
What F@H client are you using? Silvgearx HardwareCanucks F@H Team 8 February 7, 2009 09:51 AM
[FS] Selling for a client kruzn4evr Buy/Sell & Trade 41 December 7, 2008 03:03 PM
Using the Gpu Client Dashock HardwareCanucks F@H Team 8 July 25, 2008 09:35 PM
Client problem Scratch HardwareCanucks F@H Team 3 August 11, 2007 01:56 PM