Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Case Mods, Worklog & Gallery

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old January 14, 2010, 08:20 PM
Top Prospect
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 150

My System Specs

Default Moved into the Lancool

Just moved my computer into the Lancool K-62.
Some problems due to my older hardware [not long enough cables, mobo layout not to great for this case]
But all in all, very happy with the results.



__________________
Intel E8400 (4 ghz) w/ CM 212+
HIS 6870 Turbo
2x2gb OCZ Vista Performance Platinum [5-4-4-15]
500gb SG + 2TB WD20EARS
Corsair TX650W
Asus P5Q
Lancool K-62BW
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old January 16, 2010, 12:41 AM
Rookie
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 8
Default

Nice!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old January 23, 2010, 08:38 PM
Rookie
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 39
Default

Nice. Thinking about getting this case for my next build in the late summer or early fall. Can it fit a 5970? Hopefully by then it will be down in price to $400. Thinking about getting this or a corsair 800d, depending on how much room there is for large vid cards.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old January 24, 2010, 04:42 AM
Rison's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Truro, NS
Posts: 936

My System Specs

Default

nice, I was impressed with the lancool K-62 when it came out.

Are your power supply cables too short to go through the back side of the case to make it look cleaner? Well I guess you have the big heatsink there.. and your connectors on the other side of it.. that would be a pretty long run.
__________________

Quote:
I'll learn to manage my anger, when people learn to manage their stupid.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old January 24, 2010, 07:14 AM
gingerbee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia, Ontario
Posts: 6,824

My System Specs

Default

I don't think it will reach i had a p5q great board bad placement for the power oh and good looking build mate
__________________
Fav quote "One should strive to achieve; not sit in bitter regret." Ronin Harris
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old January 24, 2010, 05:14 PM
Top Prospect
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 150

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Rison View Post
nice, I was impressed with the lancool K-62 when it came out.

Are your power supply cables too short to go through the back side of the case to make it look cleaner? Well I guess you have the big heatsink there.. and your connectors on the other side of it.. that would be a pretty long run.
The CPU cable is actually long enough and there is a tiny little hole at the top but it barely fits through. Will take some force and time to get it through. But it is possible. However, the mobo power cable is a no can do
__________________
Intel E8400 (4 ghz) w/ CM 212+
HIS 6870 Turbo
2x2gb OCZ Vista Performance Platinum [5-4-4-15]
500gb SG + 2TB WD20EARS
Corsair TX650W
Asus P5Q
Lancool K-62BW
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old January 26, 2010, 11:46 AM
Top Prospect
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 150

My System Specs

Default

Updated Pics. Gave up on getting the 8 pin through the tiny hole in the back.

So this is the best I could do.




__________________
Intel E8400 (4 ghz) w/ CM 212+
HIS 6870 Turbo
2x2gb OCZ Vista Performance Platinum [5-4-4-15]
500gb SG + 2TB WD20EARS
Corsair TX650W
Asus P5Q
Lancool K-62BW
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old January 26, 2010, 11:51 AM
gingerbee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia, Ontario
Posts: 6,824

My System Specs

Default

i was able to get mine through but ya what a pain in the but ah. still looking good
__________________
Fav quote "One should strive to achieve; not sit in bitter regret." Ronin Harris
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old January 28, 2010, 05:39 PM
Fudd Rucker's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jul 2009
Location: SSM Ont
Posts: 943

My System Specs

Default

Getting the 8 pin through that hole was hell. But once i got it through it was well worth it lol, thankfully corsair made sure teh cables were long enough.
__________________
I couldnt think of something snarky or interesting to put here this time around.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old February 12, 2010, 12:53 PM
Top Prospect
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 150

My System Specs

Default

Man, it's still really bugging me, any tips on how to get it through? Specific ways? Did you put it through before you put the mobo in? Gahhh
__________________
Intel E8400 (4 ghz) w/ CM 212+
HIS 6870 Turbo
2x2gb OCZ Vista Performance Platinum [5-4-4-15]
500gb SG + 2TB WD20EARS
Corsair TX650W
Asus P5Q
Lancool K-62BW
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Moved my rig into a CM Storm Sniper Black Edition Groove Case Mods, Worklog & Gallery 12 April 24, 2010 12:46 PM
Lian Li Cases & Lancool Saterial Cases 3 August 26, 2009 07:43 AM
Win7 Programs Folder Moved! 3 of 7 O/S's, Drivers & General Software 1 June 5, 2009 10:47 PM
So, I just moved out Chos3n Off Topic 6 May 21, 2009 08:46 AM
If Celebs Moved to Oklahoma Babrbarossa Off Topic 2 March 17, 2008 11:10 AM