Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Case Mods, Worklog & Gallery

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old October 15, 2009, 07:33 PM
Unknownm's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Aug 2009
Location: New Westminster, B.C
Posts: 209

My System Specs

Default New AMD Rig

Phenom 2 720BE
Gigabyte MA790X-UD4P
2x1GB DDR2 800 (Which will be upgraded to 4GB or more later)
Sapphire Radeon 4830
BFG 680w
500GB SATAII
IDE optical DVD RW drive (Which will be later upgraded to SATA)
----




















Last edited by Unknownm; October 20, 2009 at 06:57 PM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old October 15, 2009, 08:51 PM
clone63's Avatar
Allstar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Bellehole
Posts: 669

My System Specs

Default

What kind of case is that?
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old October 15, 2009, 11:03 PM
Unknownm's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Aug 2009
Location: New Westminster, B.C
Posts: 209

My System Specs

Default

Cooler Master Elite 335
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old October 16, 2009, 08:43 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2008
Location: Ottawa, ON
Posts: 1,226

My System Specs

Default

Not bad for all of those PSU cables you have to manage
I'm glad you avoided the mess I made by putting a hard drive in the lowest most spot!
Budget Cases...

If that case is a bit like the CM 330, there should be enough room on the right side (the side without the locking clips) of the 5.25" drive bays to put more zip ties. I have my HDD power cables and my 2 PCI-E power cables zip tied to the 5.25" drive bay to keep them tucked between the motherboard and the back side of the drive bays. I have to do that or else my CPU HSF (a tower cooler with NO shroud on the 92mm fan) would eat my cables I'd post more pics of my setup but I haven't signed up for image hosting...
__________________
"The computer programmer says they should drive the car around the block and see if the tire fixes itself." [src]
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old October 17, 2009, 01:16 PM
Unknownm's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Aug 2009
Location: New Westminster, B.C
Posts: 209

My System Specs

Default

Video of my 4th core unlocking to unstable

YouTube - AMD Phenom II X3 720BE Fail Unlocking


Vantage OC

Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old October 17, 2009, 01:52 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Calgary, AB
Posts: 3,344
Default

Lol at the video unknown.. the last part.. heh
__________________
Intel E8400, Biostar TPower i45
G-Skill PC2-8500 4GB, Saphire HD4870 512mb
Cooler Master HAF 932, Enermax Galaxy DXX 1000W
Samsung 931BW 19" LCD, Logitech MX Revolution
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old October 19, 2009, 06:06 PM
Top Prospect
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 57
Default

Cool setup!
__________________
New Rig FTW
E7400 @ 2.8 GHZ
HD4650 PowerCooler
600W PSU OCZ
GIGABYTE MOBO
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old October 20, 2009, 06:57 PM
Unknownm's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Aug 2009
Location: New Westminster, B.C
Posts: 209

My System Specs

Default

Pictures updated
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AMD Announces 40W Six-Core AMD Opteron EE processor FiXT Press Releases & Tech News 4 August 31, 2009 12:43 PM
AMD 3.0GHz Quad Unlocked.. is AMD coming back ? cwestwell Press Releases & Tech News 18 November 29, 2008 07:24 PM
AMD 570 vs AMD 770 AM2 boards Flintblade CPU's and Motherboards 1 February 21, 2008 02:14 AM
My old AMD Duron Rig BALISTX CPU's and Motherboards 1 April 9, 2007 05:53 AM