Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Case Mods, Worklog & Gallery

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old September 1, 2009, 06:09 AM
Safearus's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Aug 2009
Location: SSM, Ontario
Posts: 316
Default

Update: Got shipping # from Purolator (FINALLY FFS!!!!) and CPU/DVD-RW should be here either later today, or bright-n-early tomorrow! YAY
This being said, this thread will soon be updated with new pictures, and the system's first boot! Than after that I'll also be logging my O/C progress.
__________________
Current Rig: "Έρεβος" -- English: "Erebus" ::
ASUS R.O.G. Crosshair III 790FX
AMD Phenom II X4 955 @ 3.6 Ghz (Feck...)
Coolermaster Hyper 212+
Thermaltake Armor
Corsair TX850W
Mushkin HP3 2x2GB DDR3
Samsung SATA DVD-RW

MSI GeForce GTX 275 Twin Frozr
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old September 4, 2009, 04:47 AM
Safearus's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Aug 2009
Location: SSM, Ontario
Posts: 316
Default

So the CPU and DVD-RW came in... don't have pics yet... but I shall soon. Did I mention it's now running @ 3.2Ghz (23C idle, 29-30C loaded)
No iNet atm. Using an EVGA nVidia GeForce 7300 GS atm
Cable management has not been done, as per there is a few things I need to work out prior to doing so... so there's still lots of work to do, and overclocking. However I did get WinXP 64Bit running nice n easy. Will post pics ASAP. (this weekend sometime)

UPDATE: So I cannot find my camera
However I have some info incase anyone wants to see. This is 100% stable O/C with 44C load temps.

CPU-Z Validation AMD Phenom II X4 955 B.E. @ 3.6Ghz

Now here's the odd part. Motherboard takes Dual Channel RAM, however I'm not getting my RAM in dual channel setup... it's running in single channel... Used slots 1/3 (or 0/2 if you prefer) and still nothing... quite odd IMO. Any ideas?

Will add more pics once I get the chance.
__________________
Current Rig: "Έρεβος" -- English: "Erebus" ::
ASUS R.O.G. Crosshair III 790FX
AMD Phenom II X4 955 @ 3.6 Ghz (Feck...)
Coolermaster Hyper 212+
Thermaltake Armor
Corsair TX850W
Mushkin HP3 2x2GB DDR3
Samsung SATA DVD-RW

MSI GeForce GTX 275 Twin Frozr

Last edited by Safearus; September 7, 2009 at 04:31 AM.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old September 17, 2009, 02:01 PM
Safearus's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Aug 2009
Location: SSM, Ontario
Posts: 316
Default

UPDATE: Well, now I've got my rig up and running as mentioned prior! There are some new pics added aswell into the 3rd post. Still gotta do some cable managment mind you...
__________________
Current Rig: "Έρεβος" -- English: "Erebus" ::
ASUS R.O.G. Crosshair III 790FX
AMD Phenom II X4 955 @ 3.6 Ghz (Feck...)
Coolermaster Hyper 212+
Thermaltake Armor
Corsair TX850W
Mushkin HP3 2x2GB DDR3
Samsung SATA DVD-RW

MSI GeForce GTX 275 Twin Frozr
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista starting in 16bit Colour element291 Troubleshooting 5 May 25, 2009 06:28 PM
I'm starting to feel dated Mark Off Topic 63 May 3, 2009 04:38 PM
starting HTPC david17 HTPC Systems & Software 13 January 4, 2008 03:13 PM