Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Case Mods, Worklog & Gallery

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old August 8, 2009, 07:33 AM
martin_metal_88's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Quebec City
Posts: 4,175

My System Specs

Default

just...wow...this will be a folding monster! I hope I will one day old like that but I don't think I have the budget to do XD Fold to the limit my friend and help research!!!!

Ask for more
__________________
Ask for more

Martin_metal_88
Colenzo : See system spec!

Odysseus : I7 860 @ 3.6Ghz || GA P55-UD5 || G.skill Ripjaws F3-16000 2000Mhz 2X2GB || Coolermaster ATCS 840 || Silverstone Strider plus 850W || WD 640 black - WD 1TB green - Samsung F3 2TB || MSI 5670 1GB Cyclone ||Coolermaster Hyper 212 + ||

Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old August 25, 2009, 08:12 PM
zlojack's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 2,057

My System Specs

Default

Ok, so after a lot of procrastination and busy time, I got down to some work these past few days.

I am getting tired of all the individually sleeved cables, so I decided to go for a different sleeving approach for my PSU. I just did a PCIE cable and the 8-pin EPS cable to start and see how it would look:









Then I did some test fitting of the rads and pump mounting. Unfortunately, the filters I wanted to use won't fit with this rad spacing (with Thermochill 25mm, they would be fine but with 15mm they're a no go). I guess I'll go with plan B.















Anyway, two pumps will be mounted as shown for the chipset and GPU loop. Still need to do a lot of wire stuff before I move everything into the case. Also need to get my HK plated :D
__________________
[SIZE=3]
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old August 25, 2009, 08:30 PM
kruzn4evr's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 1,801

My System Specs

Default

That looks pretty DAM good to me....I like the pump mounts too....more pics!!...lol
__________________

Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old September 17, 2009, 08:58 PM
curtispan's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 181
Default

Quote:
Originally Posted by zlojack View Post

So... much... win!

(If there were crying smilies, they would replace the one above.)
__________________

Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old September 17, 2009, 09:03 PM
Phobia's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Richmond, BC
Posts: 1,148
Default

yeah, any updates?
__________________
(whitty saying to be plagiarized at a later date)
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old November 5, 2009, 06:54 AM
zlojack's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 2,057

My System Specs

Default

Ok, so it looks like some clearer skies on the horizon

I've still got all these parts sitting here staring at me and I figure it's time to start doing something about that.

Time should permit me to get back going on this build! Gonna probably start by finishing Jr. with some parts so I have a working rig that's finished then I can get the beast together at my leisure.
__________________
[SIZE=3]
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old December 27, 2009, 10:02 AM
zlojack's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 2,057

My System Specs

Default

Believe it or not, I actually got something done!!!

Found some time to get Junior together and up and running.

Final specs for Jr. are as follows

Gigabyte GA-EX58-UD4P
i7 920 C0 (a decent chip that does ~3.8 GHz)
Crucial DDR3 6GB 7-7-7-20 1066 (these can do 1600)
WD Caviar Black 500 GB
SLI GTX 280
Corsair 1000HX

Watercooling
Apogee GTZ
Koolance VID-428
Swiftech MCP 355 w/XSPC Restop
BP Fittings (many types!)
Primochill 3/8" - 5/8" Blue tubing

Turned out pretty good for a "quick and dirty" job. I was originally planning to put the GTX 280s in the big rig (and I might still do it) but since I've lost 2 cards in the past 3 weeks (a 260 and a 280 hae both crapped out on me) I figure I'll go with this for now. The best part is, I can now concentrate on putting the big one together without worrying about cannibalizing, since this rig is complete.

I didn't take many pics, but here are a few:







Leak Testing


And now up and running:


__________________
[SIZE=3]

Last edited by zlojack; December 27, 2009 at 10:39 AM.
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old December 27, 2009, 10:07 AM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,396

My System Specs

Default

Looks good Jack!

Don't forget to use this bigadv method to fold on it: VMware 3.0 && bigadv folding

One vm instance, pulls ~10,000PPD, ~22KPPD with the bonus if you let it finish uninterrupted.
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old December 27, 2009, 10:12 AM
zlojack's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 2,057

My System Specs

Default

Nice. I'll have to get that set up. Just going through Windows install hell so far. Then testing OC. Then foldfoldfoldfoldfoldfold!
__________________
[SIZE=3]
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old December 27, 2009, 02:06 PM
kruzn4evr's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 1,801

My System Specs

Default

Looks great zlojack!....those cards look familiar ....sorry to hear the other 280 crapped out, we'll get that fixed up soon though
__________________

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can you fold while gaming? JMCD HardwareCanucks F@H Team 13 May 24, 2009 07:43 PM
Why Fold? biff HardwareCanucks F@H Team 15 November 19, 2008 07:25 PM
Project "Oscar the Grouch" - the $500 gaming PC project. Jmac Case Mods, Worklog & Gallery 3 January 5, 2008 12:08 AM
How to fold with a quad? Apollo4g HardwareCanucks F@H Team 34 October 30, 2007 07:45 AM
Why do You Fold? Supergrover HardwareCanucks F@H Team 4 August 28, 2007 05:02 PM