Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Case Mods, Worklog & Gallery

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #401 (permalink)  
Old March 22, 2009, 01:01 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2008
Location: Saskatchewan
Posts: 1,122

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
On my pic that is a XSPC res. Good res, but it takes a while to remove the foaming, and the outlet is at an angle that is rather odd.
DC has the res at a fair price but no o-rings..and i can't find any in canada
is it a must to change o-ring when changing top/res?

TIA
__________________
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=932179

"Be so good at what you do that you cant be ignored"

Reply With Quote
  #402 (permalink)  
Old March 22, 2009, 01:11 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,669

My System Specs

Default

It's on sale at NCIX this week...: http://www.ncix.com/products/index.p....&promoid=1019 Asia Co. Ltd.&promoid=1019
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #403 (permalink)  
Old March 22, 2009, 01:15 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2008
Location: Saskatchewan
Posts: 1,122

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
i just need to find O-RINGS in canada ,any idea where
the res. is a bit cheaper at DC
or does res come with one?
__________________
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=932179

"Be so good at what you do that you cant be ignored"

Reply With Quote
  #404 (permalink)  
Old March 22, 2009, 01:16 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,669

My System Specs

Default

I didn't change the o-ring when I installed it. I used the one from the pump. Why would you need to change it?
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #405 (permalink)  
Old March 22, 2009, 01:18 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2008
Location: Saskatchewan
Posts: 1,122

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
I didn't change the o-ring when I installed it. I used the one from the pump. Why would you need to change it?
wasn't sure thats why i asked im a WC noob
thanks
__________________
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=932179

"Be so good at what you do that you cant be ignored"

Reply With Quote
  #406 (permalink)  
Old March 22, 2009, 01:28 PM
kruzn4evr's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 1,801

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by jay51 View Post
nice rig,i really like the top on your pump
i was thinking about buying a restop for my 350 currently it has a petras dcc top,do they up the flow rate or are they just for looks..i really like the way it looks.

thanks
Sweet!...I picked up the same res for my HAF case transfer, thanks for the foam heads up (that almost sounds rude!...never mind..lol)
__________________

Reply With Quote
  #407 (permalink)  
Old March 22, 2009, 01:54 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,669

My System Specs

Default

Yup, the inner return tube is too close the the pump intake, and doesn't allow for the bubbles to escape before being sucked back into the pump. When I fill the loop, and tilt the pump/res to give those bubbles a chance.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #408 (permalink)  
Old March 23, 2009, 04:28 AM
aviduser's Avatar
MVP
 
Join Date: Jan 2009
Location: Vancouver Island
Posts: 383
Default

Nice lookin rig paul88, is your setup UV or is all that light coming from your 120mm fan at the bottom of the case?

also, Habu ftw.
__________________
I5 4670K 4.4ghz - Gtx 780 Amp - 2x4 Corsair Vengeance - MSI z87-g43 - Tx 850w - Asus pbq278q
Reply With Quote
  #409 (permalink)  
Old March 23, 2009, 10:39 AM
Top Prospect
 
Join Date: May 2008
Location: Hamilton ont
Posts: 122
Default

@ immaPc- Thanks watercooling is definitely an adventure, I have a bunch of sleeving and other goodies headed my way to clean up the inside :) the cosmos case isn't the best to work with in terms of wire management though.

@ Phobia- Haven't really ran any benchmarks yet haven't had time to tinker with it, and there's a mcr320-qp up at the top :) just threw the 120 in cause i had it laying around

@ aviduser - thanks, i have a uc cold cathode up at the top, and cant beat the habu for 15 bucks ( MICROSOFT HABU GAMING MOUSE-2000DPI (REFURB) Product Category - WIRED. 9VV-00002 factorydirect.ca Computer and Electronics Liquidator is your New and refurbished computer peripherals retail and wholesale computer liquidation source. 15 Stores in Onta )
Reply With Quote
  #410 (permalink)  
Old March 23, 2009, 12:51 PM
ChuckleBrother's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 571

My System Specs

Default

My god Charlie, you really loaded that P182 up, nice build:)
__________________
"...you play a mean banjo"
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ati 1900XTX goes watercooled Vinnie Water Cooling 11 February 12, 2008 08:10 PM
Compact Watercooled Gaming Rig! (planning stages) Cptn Vortex Case Mods, Worklog & Gallery 9 January 11, 2008 09:57 PM
Watercooled X2900 XTX pic Babrbarossa Video Cards 12 September 8, 2007 07:40 PM
Awesome evga Factory watercooled 680i Babrbarossa CPU's and Motherboards 18 March 22, 2007 01:49 AM
New Watercooled Setup cdn_Madrach Water Cooling 41 March 11, 2007 12:48 PM