Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Case Mods, Worklog & Gallery

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #201 (permalink)  
Old July 25, 2008, 04:59 AM
Apollo4g's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Montreal
Posts: 876
Default

Hmmm sure the orientation on that Fuzion is right vinister?
You using the quad plate?


Wow i made this thread last july, and never thought it would grow this much!

WCing FTW
__________________
800D | i7 920 | EVGA Classified LE | 5970 EK Waterblock | 12GB - 1600 Dominators DDR3 | Silverstone Decathlon 1200W | Vertex 120GB |
ASUS Xonar HDAV1.3 | Heatkiller 3.0 | Thermochill PA.120.3 | Freezone Elite | 2x655's with EK Dual D5 Top | T-Virus Res |



Reply With Quote
  #202 (permalink)  
Old July 25, 2008, 08:45 AM
ebdoradz's Avatar
Allstar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Rouyn-Noranda, QC
Posts: 754
Default

Quote:
Originally Posted by vinister View Post
can you provide us more pics of your build???
__________________
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P / AMD Phenom II x3 720BE @ x4/ Crucial Ballistic DDR3 / Sapphire 4830 512mb / Corsair 620W PSU / 2*80GB Seagate

DFI LP nF4 Ultra-D / AMD Opteron 165 @ 2.7Ghz/ 2*1GB OCZ Gold GX XTC / Sapphire X1950XT / Fortron 450W PSU / 2*Maxtor 80Gb


Reply With Quote
  #203 (permalink)  
Old July 25, 2008, 09:05 AM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

^^That loop won't work. Nice and clean but only the last block (leftmost) is actually getting circulated.
Reply With Quote
  #204 (permalink)  
Old July 25, 2008, 09:17 AM
Mibs's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: St. John's, NL
Posts: 311
Default

I was wondering about that GPU loop as well. It looks beautiful but it just doesn't make sense to me. It looks like Sqeetard said, only the bottom block actually has fluid circulating through it. The others just have it flowing right through them. Can you explain this loop vinister?
__________________
Intel C2D E6750 @ 3.52 GHz // EVGA 680i SLI Rev. A1 (P31) // 4 GB OCZ Platinum 800 MHz 4-4-4-15 // PC P&C Silencer 750 Quad // Antec P180 // EVGA 8800 GTS 512 // Samsung Syncmaster 226bw 22" LCD

WC Loop: D-Tek Fuzion V2 // Danger Den Maze 5 // Swiftech MCP655 // Swiftech MicroRes // Thermochill PA 120.2 + 4 x Noctua NF-P12
Reply With Quote
  #205 (permalink)  
Old July 25, 2008, 09:21 AM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

I have used my 1337 mspaint skillz to demonstrate.
Reply With Quote
  #206 (permalink)  
Old July 25, 2008, 09:23 AM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

Water would just sit in the first 2 blocks. The Vinster did not think this through. Made a bunch of extra work for himself.
Reply With Quote
  #207 (permalink)  
Old July 25, 2008, 09:25 AM
Mibs's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: St. John's, NL
Posts: 311
Default

^^ That looks more like it. Unfortunately you won't be able to keep the nice look of the loop intact. It doesn't look like there's any room for it to come out of the bottom of the block, so you're going to have to make a tight turn out of the top of the bottom block.
__________________
Intel C2D E6750 @ 3.52 GHz // EVGA 680i SLI Rev. A1 (P31) // 4 GB OCZ Platinum 800 MHz 4-4-4-15 // PC P&C Silencer 750 Quad // Antec P180 // EVGA 8800 GTS 512 // Samsung Syncmaster 226bw 22" LCD

WC Loop: D-Tek Fuzion V2 // Danger Den Maze 5 // Swiftech MCP655 // Swiftech MicroRes // Thermochill PA 120.2 + 4 x Noctua NF-P12
Reply With Quote
  #208 (permalink)  
Old July 25, 2008, 09:35 AM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

Allow me to use my 1337 PS skillz. Simple fix, pull 2 tubes, move one.
Reply With Quote
  #209 (permalink)  
Old July 25, 2008, 09:48 AM
Eldonko's Avatar
Hardware Canucks Reviewer
 
Join Date: Apr 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 5,445
Default

Good point, I didnt even catch that one. Just the top card getting flow atm.
__________________
Donkeys kill more people annually than plane crashes or shark attacks.
Reply With Quote
  #210 (permalink)  
Old July 25, 2008, 09:51 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,627

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Eldonko View Post
Good point, I didnt even catch that one. Just the top card getting flow atm.
Bottom card, actually. Flow will simply bypass both top card, with the barbs being inline.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ati 1900XTX goes watercooled Vinnie Water Cooling 11 February 12, 2008 07:10 PM
Compact Watercooled Gaming Rig! (planning stages) Cptn Vortex Case Mods, Worklog & Gallery 9 January 11, 2008 08:57 PM
Watercooled X2900 XTX pic Babrbarossa Video Cards 12 September 8, 2007 06:40 PM
Awesome evga Factory watercooled 680i Babrbarossa CPU's and Motherboards 18 March 22, 2007 12:49 AM
New Watercooled Setup cdn_Madrach Water Cooling 41 March 11, 2007 11:48 AM