Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > Buy/Sell & Trade

    



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old August 2, 2008, 03:43 PM
kruzn4evr's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Apr 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 1,801

My System Specs

Default FS: Diamond 3870x2's

I wish I had a use for them, they are sweet cards....someone must have a use for them...drop me a line and lets make a deal!....asking $270 ea...pretty firm...be nice with an offer and ya never know
Attached Images
 
__________________


Last edited by kruzn4evr; August 4, 2008 at 03:51 PM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old August 2, 2008, 05:06 PM
chibi_man's Avatar
MVP
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Sep 2007
Location: Courtice, Ontario
Posts: 494

My System Specs

Default

The 2 of those would look nice on my board. I will have to scratch my head pretty hard over this one.
__________________
_____________________________________
If you can't beat it... SMASH IT!!!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old August 2, 2008, 05:26 PM
Allstar
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Jul 2008
Location: Terrace, BC
Posts: 558
Default

HOLIE SMOKES! I bet you can get some wicked gaming off those puppies!
__________________
Acer 5920G ( Stock Air ) no OC:P
At least its DX10!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old August 2, 2008, 05:51 PM
Killswitch's Avatar
Allstar
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Sep 2007
Location: Sault Ste Marie, Ontario
Posts: 839

My System Specs

Default

I wouldn't mind grabbing one to pair up with one of my 3870's. I'll let you know real soon if I want one.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old August 2, 2008, 08:53 PM
chibi_man's Avatar
MVP
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Sep 2007
Location: Courtice, Ontario
Posts: 494

My System Specs

Default

I wonder if Two DangerDen waterblocks will fit on one of them?
__________________
_____________________________________
If you can't beat it... SMASH IT!!!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old August 3, 2008, 03:29 AM
kruzn4evr's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Apr 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 1,801

My System Specs

Default

I just noticed I forgot to put my screen name in the pic...sorry...I'll redo it later today...rules are rules and I messed up...ooops!!

I don't think 2 DD's will work but EK makes a wb for the it Petra's Tech Shop
__________________

Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old August 3, 2008, 04:12 AM
chibi_man's Avatar
MVP
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Sep 2007
Location: Courtice, Ontario
Posts: 494

My System Specs

Default

Those waterblocks ain't cheap. Why can't we live in the land of Star Trek and never pay for anything again...
__________________
_____________________________________
If you can't beat it... SMASH IT!!!
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old August 3, 2008, 04:16 AM
kruzn4evr's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Apr 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 1,801

My System Specs

Default

lol...if we lived there?....I'd have a rig that would put the HAL 9000 to shame...lol
__________________

Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old August 3, 2008, 04:20 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,481

My System Specs

Default

Quick question that might drum up a bit more interest.....

Does anybody know if a Crossfire-X board would allow pairing this with a single 3870 for a tri GPU crossfire setup?
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old August 3, 2008, 04:38 AM
chibi_man's Avatar
MVP
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Sep 2007
Location: Courtice, Ontario
Posts: 494

My System Specs

Default

Yes, you can have Triple GPU.
__________________
_____________________________________
If you can't beat it... SMASH IT!!!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes