Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > Buy/Sell & Trade

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old August 26, 2015, 09:08 PM
MARSTG's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 2,479

My System Specs

Default Laptop with discrete graphics

I am on hospital bed and getting bored to death, I have my phone with me for most of the tasks movies/music/browsing but I would like to game my fav game the NFSHP2010. So I am looking for a laptop with a reasonably powerful GPU to handle it. Might be an older machine with a c2d but most importantly here is a discrete gpu. My all-time favorite the T61p is vanishing from the market and I am looking for something similar. I saw on ebay a Precision with a quadro fx 3600m so I am hoping to get something similar in terms of gpu power. Ati/Amd gpus are welcome as well as long as they have a reasonable amount of their own ram. Let me know what you have and the price shipped to H4B1N2.
__________________

Last edited by MARSTG; February 6, 2016 at 03:10 PM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old February 6, 2016, 03:09 PM
MARSTG's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 2,479

My System Specs

Default

Lf for a laptop.
__________________
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old February 6, 2016, 04:41 PM
Hall Of Fame
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: May 2011
Location: Calgary
Posts: 2,321

My System Specs

Default

Hmmm well I have an Asus with a 480m in it. Couple of things though... if this thing gets moved around with the power plugged in it will eventually break it. I have repaired it 2ce already and it may or may not be fixable again but I could include the spare part to repair it if it happens. Replacing the hard drives is a major pain in the ass but it has a 120ssd and a 500 (spinpoint) storage. I think it comes with win 7 and I would be surprised if it didn't work with win 10.

So if you moved this computer you simply need to unplug the power. Move it and plug it back in.

If you are interested I will fire it up, test it, get all the specs, reinstall windows. I think I have the asus backpack somewhere... and it will easily run nfs.
__________________
__________________________________________________ __________
"Lesson's cost money... good ones costs lots" -Tony Beets (gold rush)
__________________________________________________ __________
Mah Rig now
Mah Rig before
My stuff for sale.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old February 6, 2016, 05:21 PM
Hall Of Fame
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: May 2011
Location: Calgary
Posts: 2,321

My System Specs

Default

here are the specs: i7 q740 QM it's currently running at 2.7ghz. Laptop model is the G53JW. 6 gigs of ram... PC3 10700. Funny I thought there was more but that's easy to check. Vid is the 460m not the 480m.

It ran diablo 3 fine the last time I used it. It was my up north computer when I worked outta town but that's not gonna be happening for a while. New this thing was $1500+ I'm thinking 400ish shipped. (it's heavy AF) This is a 2010 lappy so it should run most of your games. Everything works fine although I disabled the track pad because it's bloody annoying on these lappies ask anyone who's owned one.
__________________
__________________________________________________ __________
"Lesson's cost money... good ones costs lots" -Tony Beets (gold rush)
__________________________________________________ __________
Mah Rig now
Mah Rig before
My stuff for sale.

Last edited by clshades; February 6, 2016 at 06:06 PM.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old February 12, 2016, 09:52 AM
MARSTG's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 2,479

My System Specs

Default

I went with a Dell Precision M6300 for 275 shipped from Ontario. Has a Quadro FX 3600m with 512MB GDDR3.
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FS] Intel System Parts (1155,1150),GPU,RAM,SSD,HD dtnat Buy/Sell & Trade 13 August 28, 2015 09:11 PM
1155 Mobo,1155 CPU, 8gb ram, 750w corsair, hd6950 2gb CyseroTheMage Price Check 4 June 29, 2015 07:08 AM
[WTB] 1150/1155 mobo and possibly cpi Flintblade Buy/Sell & Trade 1 September 7, 2014 07:45 PM
[WTB] M-ATX Motherboard 1155/1150 & 4670k/4770k & Prodigy M JoeOnePack Buy/Sell & Trade 1 May 16, 2014 11:06 AM
[WTB] Cheap 1155 Mobo igot6strings Buy/Sell & Trade 1 December 2, 2013 05:13 PM