Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > Buy/Sell & Trade

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 20, 2014, 06:54 AM
FreeKnight's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Jul 2009
Location: Edmonton, AB
Posts: 1,470

My System Specs

Default Nothing.

Hey Everyone,

What's the chance anyone has a cheaper PSU (450+ watt minimum) that has a 8/6+2 pin and a 6 Pin PSU in the Missisauga region to sell for cheap ? My Silverstone I ordered from Canada computers is several weeks behind the expected arrival, and I need to pull some files from my mini-tower to my laptop. Brand isn't crucial as it's make due, but it needs the pci pins for the GPU.

Thanks,
Adam

Last edited by FreeKnight; September 20, 2014 at 11:05 AM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 20, 2014, 07:11 AM
Your_friendly_gamer's Avatar
Banned
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Nov 2010
Location: Ottawa
Posts: 722

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by FreeKnight View Post
Hey Everyone,

What's the chance anyone has a cheaper PSU (450+ watt minimum) that has a 8/6+2 pin and a 6 Pin PSU in the Missisauga region to sell for cheap ? My Silverstone I ordered from Canada computers is several weeks behind the expected arrival, and I need to pull some files from my mini-tower to my laptop. Brand isn't crucial as it's make due, but it needs the pci pins for the GPU.

Thanks,
Adam
This is pretty cheap. I doubt anyone can sell you cheaper than that, unless of course from Toronto Area. You could use it and return it before 14 days.

Canada Computers & Electronics | Power Supplies | EVGA 500W 80Plus Bronze Certified Power Supply 3 Year Warranty Intel 4th Gen CPU Ready (100-B1-0500-KR)

IF you have a good reason they wont charge re-stocking fee.

Reason 1, after about an hour of use, it shuts down.....
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 20, 2014, 11:05 AM
FreeKnight's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Jul 2009
Location: Edmonton, AB
Posts: 1,470

My System Specs

Default

Haha, I happened to stop by there to grab an audio cable and it was in. Kinda wish they had called. Oh well. No need for a PSU now.

I mulled over those options YFG, but I'd feel a little greasy doing that unless the company was really scummy (like say a walmart :)
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dummy plug matsta31 HardwareCanucks F@H Team 8 February 28, 2010 06:21 PM
Dummy plug? martin_metal_88 Video Cards 11 July 6, 2009 11:47 AM
Custom sleeved 6 plug Pcie power cable Alwaysrun Power Supplies 2 May 17, 2009 05:37 PM
whats the difference between PCIe 2.0 x16 and pcie x16 Shadowmeph CPU's and Motherboards 5 February 16, 2009 12:07 PM