Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > Buy/Sell & Trade

    



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 23, 2014, 02:15 PM
Lamb's Avatar
Allstar
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Dec 2008
Location: Montreal, QC
Posts: 813

My System Specs

Default [Price drop, need gone]Thomson DCM475 Docsis3 modem for Electronic Box [QC]

Hi guys,

I'm selling this modem since it's impossible for me to use it. Had to buy a new one from the ISP I switched to when moving in (because contracts with Videotron from Acanac...). Nothing fancy, just the modem with all accessories for 30$ + shipping. Came from Electronic Box, there should be no restriction with it outside of Quebec.

EMT only, shipped through CP. Sold as is, no returns.
Attached Images
 

Last edited by Lamb; August 1, 2014 at 07:00 PM. Reason: ISP
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 23, 2014, 03:05 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,468

My System Specs

Default

Might help if you mention what ISP it was working with.
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old July 23, 2014, 05:31 PM
JD's Avatar
JD JD is offline
Moderator
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 6,891

My System Specs

Default

I know it works with all Rogers TPIA's and I believe Ontario as a whole.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old July 23, 2014, 07:07 PM
Lamb's Avatar
Allstar
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Dec 2008
Location: Montreal, QC
Posts: 813

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by sswilson View Post
Might help if you mention what ISP it was working with.
Good idea. ^^;

Quote:
Originally Posted by JD View Post
I know it works with all Rogers TPIA's and I believe Ontario as a whole.
Exactly, I think the restrictions are only in Quebec. Very bad for consumers if you ask me...good for Videotron I guess.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old July 24, 2014, 02:33 AM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,934
Default

Quote:
Originally Posted by Lamb View Post
Good idea. ^^;



Exactly, I think the restrictions are only in Quebec. Very bad for consumers if you ask me...good for Videotron I guess.
for other isp's would need to use their firmware for the modem
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old July 24, 2014, 06:04 PM
Lamb's Avatar
Allstar
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Dec 2008
Location: Montreal, QC
Posts: 813

My System Specs

Default

TTTTT^^^^
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old July 25, 2014, 10:23 PM
Lamb's Avatar
Allstar
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Dec 2008
Location: Montreal, QC
Posts: 813

My System Specs

Default

Bump! This needs to go, make an offer!
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old July 27, 2014, 09:11 PM
Lamb's Avatar
Allstar
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Dec 2008
Location: Montreal, QC
Posts: 813

My System Specs

Default

Bump!
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old July 28, 2014, 07:44 PM
Lamb's Avatar
Allstar
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Dec 2008
Location: Montreal, QC
Posts: 813

My System Specs

Default

Bump!
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old July 29, 2014, 09:06 PM
Lamb's Avatar
Allstar
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Dec 2008
Location: Montreal, QC
Posts: 813

My System Specs

Default

Bump!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[WTB] Thomson Speedtouch 516 Modem or equivalent for Teksavvy. Toronto Only, need one asap. Andy Buy/Sell & Trade 7 March 18, 2012 10:07 AM
[WTB] 56k Modem dante1 Buy/Sell & Trade 3 February 9, 2011 07:20 PM
New Modem Zmanno999 Networking 3 November 17, 2009 12:54 PM
[FS] Thomson SpeedTouch 516 Inik Buy/Sell & Trade 4 November 3, 2009 11:43 AM
[WTB] DSL Modem elec999 Buy/Sell & Trade 2 January 22, 2009 06:25 PM