Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > Buy/Sell & Trade

    



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 5, 2014, 06:52 AM
norfolk's Avatar
MVP
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Mar 2007
Location: N1R-1C8
Posts: 430

My System Specs

Default AMD 1100T X6

CPU has been found.
__________________


Last edited by norfolk; July 8, 2014 at 02:02 PM. Reason: Found One!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 7, 2014, 02:43 PM
norfolk's Avatar
MVP
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Mar 2007
Location: N1R-1C8
Posts: 430

My System Specs

Default

Still looking BUMP!!
__________________

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Over clocking phenomx6 1100t BE.... kr7777 Overclocking, Tweaking and Benchmarking 50 December 29, 2012 09:09 PM
Bad Temp Phenom II x6 1100T CPU Dovakz CPU's and Motherboards 5 September 20, 2012 09:14 PM
Marginal upgrade with AMD 1100T? moocow CPU's and Motherboards 2 February 15, 2012 08:06 AM
phenom ii 1100T overclock mavriskia Overclocking, Tweaking and Benchmarking 4 December 3, 2011 08:58 AM
[WTB] need a motherboard for an 1100t x6 _dangtx_ Buy/Sell & Trade 0 August 21, 2011 03:55 PM