Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > Buy/Sell & Trade

    



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old June 4, 2012, 10:04 AM
Rookie
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Dec 2009
Location: North Bay ,Ont
Posts: 34
Thumbs up Old school Socket A (462) m/b

Found one, thanks to Soullessone21

Recycled thread,I'm now looking for a socket A/462 motherboard,mine has developed a bulged cap,figures,lol.Cheaper the better of course(no swollen/bulged caps either) shipped,I can pay via EMT.
Must be able to run a 333 fsb cpu.Thanks.

Last edited by fourthman; June 21, 2012 at 07:02 AM. Reason: need m/b now
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old June 4, 2012, 12:22 PM
turtletrax's Avatar
Allstar
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Jun 2007
Location: Not in PPC's pocket.
Posts: 525

My System Specs

Default

I have a de lidded (and not chipped) XP-4000 week 15. As far as I remember was a great clocker for the time.

PM me if you are interested.

Edit: Sorry completely missed the Skt "A" requirement.
__________________
"The thing about internet quotes is you can not confirm their validity." - Abraham Lincoln.

Last edited by turtletrax; June 4, 2012 at 03:08 PM.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old June 6, 2012, 06:10 AM
Rookie
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Dec 2009
Location: North Bay ,Ont
Posts: 34
Default

Gettin' it up for old school,lol.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old June 6, 2012, 09:29 PM
J_M's Avatar
J_M J_M is offline
Top Prospect
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Nov 2009
Location: Burnaby (Vancouver)
Posts: 54

My System Specs

Default

I have a couple of 3000+ Bartons - shoot me an offer.

I also have some memory sticks if you are interested.
__________________
It was on fire when I got here.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old June 7, 2012, 05:14 PM
J_M's Avatar
J_M J_M is offline
Top Prospect
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Nov 2009
Location: Burnaby (Vancouver)
Posts: 54

My System Specs

Default

Got your PM, replying in the thread to see if anyone can verify/offer opinions on what I have.

I believe both of these processors are 333fsb (2167mhz) due to the 'D' at the end of the part numbers AXDA3000KV4D. If i recall correctly the 400fsb (2100mhz) chips ended with an 'E'. Anyone with a better memory than me able to verify?

I seem to remember a lot of BS going around about the PCB colour - I don't recall what people claimed the colour meant but I do recall AMD saying it meant that they used 2 different colour pcbs and nothing more. So I guess you should pick based on what goes best with your drapes or eye colour or something.









Edit: For shame!! A Canadian website trying to 'correct' my spelling of colour! I am outraged!
__________________
It was on fire when I got here.

Last edited by J_M; June 7, 2012 at 05:32 PM.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old June 7, 2012, 07:42 PM
Rookie
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Dec 2009
Location: North Bay ,Ont
Posts: 34
Default

Thx J_M,sent you a pm.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old June 7, 2012, 08:04 PM
MacJunky's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: May 2007
Location: Creston, BC
Posts: 1,700

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by J_M View Post
Edit: For shame!! A Canadian website trying to 'correct' my spelling of colour! I am outraged!
It is actually the dictionary your browser is using. idk about others, but with firefox you can get a Canadian english dictionary.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old June 20, 2012, 01:25 PM
Rookie
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Dec 2009
Location: North Bay ,Ont
Posts: 34
Default

Motherboard bump
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old June 20, 2012, 03:11 PM
Soullessone21's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Oct 2011
Location: Calgary AB
Posts: 1,290

My System Specs

Default

YGPM and now you got another PM with many options haha
__________________
Follow us on facebook at https://www.facebook.com/realhardwarereviews?ref=hl
Site and Forum online
http://forums.realhardwarereviews.com/index.php
Contests will be done on there from now on :)
http://realhardwarereviews.com/
Always up for a Beer in Calgary or Area

“Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.”
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old June 20, 2012, 05:06 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,401

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by J_M View Post
If i recall correctly the 400fsb (2100mhz) chips ended with an 'E'. Anyone with a better memory than me able to verify?
the 400MHz FSB was available only on the highest end Bartons , the 3000+ and 3200+ but in reality the 3000+ with 400 FSB was nowhere in sight, leaving just the 3200+ to the task.
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Shocked 680 GTX is faster then my 580 SLI gerardfraser Video Cards 22 April 13, 2012 11:04 AM
Faster gaming performance with faster ram? bradleyg5 RAM 7 October 20, 2011 06:10 AM
Could someone tell me which CPU is better/faster? Bryan G CPU's and Motherboards 4 August 19, 2011 01:01 PM
Faster please [PC World] ZZLEE Reviews & Articles from the Web 1 November 18, 2010 07:48 AM
Which configuration would be faster? Airshehan Video Cards 6 August 28, 2009 01:48 PM