Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > Buy/Sell & Trade

    



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old March 7, 2012, 02:09 AM
Top Prospect
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Jan 2012
Posts: 199
Default

I continue I get ridiculous lowball offers

no it's not $60 shipped when it cost at least $10 to have it shipped
no I don't care if you have cash in hand, you can't have it for $500
no I can't take $600 for the nas and the drives, when it cost more than that in drives alone

don't waste both of our time, there is no such thing as "doesn't hurt to try"

i figure this is an enthusiast forum and you would be more in tune with pricing, while I understand everybody is trying to get a bargain, realize that the listing is already a very good deal to begin with please

-joe
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old March 7, 2012, 08:58 AM
Piderman's Avatar
Rookie
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Jun 2010
Location: Edmonton
Posts: 27

My System Specs

Default

PM Sent lookin great
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old March 7, 2012, 10:20 AM
Top Prospect
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Jan 2012
Posts: 199
Default

To answer a question concerning the Seagate LP compatiblity with the qnap..

the ones I am selling at the SATA2 versions of the Seagate LP drives.. they are on the compatiblity list for QNAP.. the newer ones (which I linked to for price comparision) is SATA3 and is NOT compatible with the QNAP, they have reported drop out issues and spin up / spin down issues..

i have used these SATA2 version drives for the whole year without any issues, they work wonderfully.. hence why I wanted to sell it as a bundle so that the buyer don't have to figure out which one they need to get

-joe
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old March 7, 2012, 02:02 PM
Top Prospect
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Jan 2012
Posts: 199
Default

Quote:
Originally Posted by gromacs View Post
I think that you are getting lowball offers because you are asking people not to send you lowball offers. It's a natural human reflex I guess... after reading your posts complaining about lowball offers publicly, I'm tempted to send you a lowball offer myself just for the giggles to annoy you and I wouldn't even buy it if you accepted. But I won't do that... just saying.
of all the stuff i sell on here, most of them are already 40-50% off what i paid for them and most of them are fairly new

if people feel for giggles (like you) just send me some lowball offer for fun of it, you just ruined it for the other people who benefit from the stuff for sale

i am tempted to say forget it to hwc fs forum and just donate this stuff to the local non profits and get a tax receipt.. don't need the hassle of immature people wasting everybody's time

-joe
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old March 7, 2012, 02:07 PM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,090

My System Specs

Default

No further discussion of offers is needed. If you have a sale-related question for the seller, post it. Otherwise, don't thread crap.
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old March 7, 2012, 05:39 PM
Allstar
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 659

My System Specs

Default

Have you got any real world examples of its throughput using 1 or 2 gblan ports? I currently have a usb 4tb backup and the file transfer time kills me.
__________________
QuadZilla & The Four Horsemen

Have an A-1 day!
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old March 7, 2012, 07:18 PM
Top Prospect
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Jan 2012
Posts: 199
Default

Quote:
Originally Posted by 4DoorGTZ View Post
Have you got any real world examples of its throughput using 1 or 2 gblan ports? I currently have a usb 4tb backup and the file transfer time kills me.
my layout:

my machine = z68 mobo, dual seagate drives in mirror, crucial M4 running in cache mode..

my machine -> dlink gigabit 8 port -> cisco smb 24 port gigabit switch -> dlink gigabit 8 port -> qnap

to the 659 pro+ with the Seagate LP drives (5900 RPM) i get about 80 MB/s transfer speed
to my 859 pro+ with the Seagate drives (7200 RPM) i get about 90 MB/s transfer speed

in both units I am running raid 6 (dual parity, so I can lose up to two drives before I lose data)

comparision to usb 3.0 i get about 50-55 MB/s at most..

the 2gb link aggregated is only good if both ends are link aggregated, since my PC is only 1gb, 90 MB/s is already maxing out 99% utilization. BUT.. 2gb on the nas end will allow other people to still access the nas while I max out my connection..

-joe

Last edited by jtktam; March 7, 2012 at 07:51 PM. Reason: raid6 info
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old March 8, 2012, 02:43 AM
Top Prospect
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Jan 2012
Posts: 199
Default

Quote:
Originally Posted by 4DoorGTZ View Post
Have you got any real world examples of its throughput using 1 or 2 gblan ports? I currently have a usb 4tb backup and the file transfer time kills me.
just did some file copy using robocopy:

Total Copied Skipped Mismatch FAILED Extras
Dirs : 307 51 256 0 0 0
Files : 8227 1274 6953 0 0 0
Bytes : 1.755 t 316.818 g 1.446 t 0 0 0
Times : 1:06:58 1:06:42 0:00:00 0:00:15


Speed : 84986246 Bytes/sec.
Speed : 4862.952 MegaBytes/min.

Ended : Wed Mar 07 23:27:20 2012

from my old 659 (5700rpm drives) to the new 859 (7200rpm drives), via my computer

i think if you do a nas->nas copy using the built in shell, you will get a better throughput but i wanted to maintain the windows security info, etc.. so i did it via my computer

-joe
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old March 13, 2012, 11:01 AM
Top Prospect
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Jan 2012
Posts: 199
Default

Both QNAP sold.. 4DoorGTZ + elec999

I will relist some of the left over hard drives later

-joe
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old March 13, 2012, 01:43 PM
Allstar
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Nov 2008
Location: Tillsonburg, Ontario
Posts: 914

My System Specs

Default

congrats on your sale (off topic) but how much storage do you have in total lol..

God I remember when I had a 6GB drive and was told we'd never fill it lol!
__________________


Comp1 (Mine) : ASUS P9X79 LE, 3960X, 16GB Corsair Vengence 1333, PNY 770 4GB, OCZ Vertex3 240GB, OCZ Vertex3 480GB, 600GB VelociRaptor, Corsair 1000HX, Cool Master Cosmos 2

Comp2 (Wife's) : ASUS Sabertooth P67, i7 2700K, 8GB Corsair Vengeance 1866, 1TB HD, 2TB HD, EVGA 660, Corsair 1000HX, HAF 922

Comp3 (Kids) : ASUS P8P67 Pro, i7 2700K, 8GB 1866 GSkill, Gigabyte 770, Crucial M4 120GB, OCZ Vertex3 240GB,1TB WD Black, Antec 850W, Antec 120
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Qnap 859 jtktam Storage 18 November 2, 2012 11:15 PM
Price check on qnap ts201 nas jtf2 Price Check 0 December 3, 2011 10:04 AM
[FS] QNAP NVR-1012 Network Surveillance Kit AkG Buy/Sell & Trade 0 November 22, 2008 11:00 AM