Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > Buy/Sell & Trade

    



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old April 28, 2010, 04:12 PM
Fudd Rucker's Avatar
Allstar
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Jul 2009
Location: SSM Ont
Posts: 950

My System Specs

Default AMD setup

Lookin for an AMD chip and DDR3 (will take a ddr2 board too)mobo. would like something cheap if possible. would like something along the lines of 785/790GX chipsets if possible.
__________________
I couldnt think of something snarky or interesting to put here this time around.

Last edited by Fudd Rucker; April 28, 2010 at 05:37 PM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old April 29, 2010, 07:58 AM
norfolk's Avatar
MVP
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Mar 2007
Location: N1R-1C8
Posts: 430

My System Specs

Default

Shoot me an offer on these items here, Sorry for the crappy pics :)
I also have Mushkin 2X2gig ddr2 1066 (996599) For this mobo.
LMK
Attached Images
   
__________________

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AMD Introduces Sub-$100 AMD Phenom II Processor, and AMD Athlon II Processors FiXT Press Releases & Tech News 3 January 25, 2010 03:31 PM
[WTB] board and cpu, preferably 4 pci-e amd but 2pci-e amd/intel will do as well _dangtx_ Buy/Sell & Trade 9 January 16, 2010 06:50 AM
AMD Announces 40W Six-Core AMD Opteron EE processor FiXT Press Releases & Tech News 4 August 31, 2009 12:43 PM
[WTT] My LGA775 DDR3 setup for your AM2+/AM3 setup Realityshift Buy/Sell & Trade 2 April 12, 2009 05:17 PM
Need some Help with my AMD Quad setup norfolk New Builds 6 September 29, 2008 09:42 PM