Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > Buy/Sell & Trade

    



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old March 24, 2010, 11:14 AM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,927

My System Specs

Default HD4890/HD4870 w/ DisplayPort

If anyone has either an HD4890 or an HD4870 w/ DisplayPort that they are willing to sell, let me know
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old March 24, 2010, 11:48 AM
Hall Of Fame
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Apr 2009
Location: laval Qc
Posts: 1,072
Default

saphire 4870 1gb
__________________
maximus IV extreme @ 5.1 1.41v

evga e760 +920 4.8 water5.0+ on phase linx stable
gtx285 tri-sli
dfi ut-p35 lt
e8600@4.6 1.38v
too much ram
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old March 24, 2010, 12:46 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,927

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by zsamz_ View Post
saphire 4870 1gb
does it have DisplayPort? This is an absolute requirement as my display only has a DisplayPort input.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old March 24, 2010, 01:44 PM
chibi_man's Avatar
MVP
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Sep 2007
Location: Courtice, Ontario
Posts: 494

My System Specs

Default

Are you referring to an HDMI port? I have two Sapphire 4870 1gb I'm preparing to sell.

And no it does not have an HDMI port if that is what you are preferring to, However I do have the adapters for it.
__________________
_____________________________________
If you can't beat it... SMASH IT!!!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old March 24, 2010, 01:49 PM
cozmosland's Avatar
Top Prospect
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Dec 2009
Posts: 232
Default

a display port isnt the same as an hdmi,
i dont think 4870's came with display ports...
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old March 24, 2010, 01:49 PM
Hall Of Fame
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Apr 2009
Location: laval Qc
Posts: 1,072
Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
does it have DisplayPort? This is an absolute requirement as my display only has a DisplayPort input.
no hdmi most of them came with adapters
palit ones have hdmi ports
had 1 it crapped out after 5 weeks i'll never buy another palit card again
__________________
maximus IV extreme @ 5.1 1.41v

evga e760 +920 4.8 water5.0+ on phase linx stable
gtx285 tri-sli
dfi ut-p35 lt
e8600@4.6 1.38v
too much ram
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old March 24, 2010, 02:17 PM
FreeKnight's Avatar
Allstar
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Jul 2009
Location: Edmonton, AB
Posts: 507

My System Specs

Default

YGPM :D
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old March 24, 2010, 02:38 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,927

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by chibi_man View Post
Are you referring to an HDMI port? I have two Sapphire 4870 1gb I'm preparing to sell.

And no it does not have an HDMI port if that is what you are preferring to, However I do have the adapters for it.
Quote:
Originally Posted by cozmosland View Post
a display port isnt the same as an hdmi,
i dont think 4870's came with display ports...

No I mean DisplayPort, and there were a few manufacturers that sold HD4870/HD4890's with them
bit-tech.net | Review - Sapphire Radeon HD 4890 Vapor-X 2GB review
GIGABYTE GV-R489OC-1GD Radeon HD 4890 Video Card Review | Futurelooks - Digital Lifestyle and Technology for the Masses
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old March 24, 2010, 03:19 PM
Hall Of Fame
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Apr 2009
Location: laval Qc
Posts: 1,072
Default

i rebaked my palit card if tests good ill let U know
__________________
maximus IV extreme @ 5.1 1.41v

evga e760 +920 4.8 water5.0+ on phase linx stable
gtx285 tri-sli
dfi ut-p35 lt
e8600@4.6 1.38v
too much ram
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Displayport 1.2 gets approved - 21Gbps Anyone? [Engadget] CMetaphor Press Releases & Tech News 0 January 18, 2010 08:59 AM
Is the HP LP2475w's DisplayPort 1.1? Z Overlord Display Units 0 January 16, 2010 12:47 PM
[WTB] Active DisplayPort adapter for eyefinity. kyle_L Buy/Sell & Trade 2 January 15, 2010 07:09 AM
[WTT] WTT Asus HD4870 512mb +cash for HD4890 whsper Buy/Sell & Trade 12 June 1, 2009 05:54 AM
DVI already on the way out? Meet DisplayPort 1.1 Babrbarossa Press Releases & Tech News 1 April 5, 2007 08:16 AM