Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > Buy/Sell & Trade

    



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 20, 2009, 02:44 PM
r0k0's Avatar
Allstar
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Mar 2007
Location: Gatineau, Quebec
Posts: 707

My System Specs

Default Corsair Dominator DHX

I've got 2 Sets of Corsair Dominator DHX PC2-8500C5D

they are 2x 1GB Sets which they run at 2.1Volts

im looking into trading for any brand but not cheap Ram 2X 2GB Kit between 800 and 1066mhz kits running at lower Volt because i think the 2.1V is the reason for my CPU not wanting to Overclock..

Here is the pic of the Memory installed



Thanks
__________________
Main Rig
Intel Core i5 4670K
Gigabyte Z87X-OC Force

Gigabyte Geforce GTX 780 3GB
2x 4GB G.Skills Trident X DD3-2400
NZXT Switch 810 Matte Black / Enermax Revolution 920W
A-DATA S510 120GB OS / A-DATA SX900 256GB Games / WD Black 1TB Misc

Canadian Eh ?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 20, 2009, 03:10 PM
norfolk's Avatar
MVP
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Mar 2007
Location: N1R-1C8
Posts: 430

My System Specs

Default

If you want to do any sale"s or trading you will need today"s date and your sig name included as well.
__________________

Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 20, 2009, 04:01 PM
Hall Of Fame
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Apr 2009
Location: laval Qc
Posts: 1,072
Default

ram voltage has nothing to do with cpu overclock
its the boards settings + the board
and many boards cant overclock 4 stix properly
ive done 4x1 1200mhz with dfi x48 and ut-p35 and gigabyte p45-ud3r
max 4x1 ive done 1280mhz on dfi x48
__________________
maximus IV extreme @ 5.1 1.41v

evga e760 +920 4.8 water5.0+ on phase linx stable
gtx285 tri-sli
dfi ut-p35 lt
e8600@4.6 1.38v
too much ram
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old December 20, 2009, 06:37 PM
r0k0's Avatar
Allstar
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Mar 2007
Location: Gatineau, Quebec
Posts: 707

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by norfolk View Post
If you want to do any sale"s or trading you will need today"s date and your sig name included as well.

Oops i forgot.. :P

i'll post the same pic with my name soon
__________________
Main Rig
Intel Core i5 4670K
Gigabyte Z87X-OC Force

Gigabyte Geforce GTX 780 3GB
2x 4GB G.Skills Trident X DD3-2400
NZXT Switch 810 Matte Black / Enermax Revolution 920W
A-DATA S510 120GB OS / A-DATA SX900 256GB Games / WD Black 1TB Misc

Canadian Eh ?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Corsair Releases High Density DDR3 with New American Blue DHX+ Fins FiXT Press Releases & Tech News 10 August 30, 2009 11:51 AM
Corsair XMS2 DHX vs. OCZ Reaper Airshehan RAM 8 August 29, 2009 09:59 AM
Corsair Dominator Heat Question. GT_Forthelulz RAM 3 August 24, 2009 06:35 PM
Corsair Ditches flashy LED XMS2 Pro in favor of silver DHX cooling Babrbarossa Press Releases & Tech News 7 March 19, 2007 04:17 PM