Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > Buy/Sell & Trade

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 13, 2009, 05:17 PM
CMetaphor's Avatar
Quadfather
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: May 2007
Location: Montreal, Canada
Posts: 5,002

My System Specs

Default e5200 lapped for your AM2/AM3

Picture coming in a few. Looking for a decent tri- or quad-core BE type processor, preferably a Phenom II but let me know anything you have... Thanks.

Edit:
Sorry for the bad pic, taken quickly. Proc is actually in better condition than it seems, plastic protective box-thingy makes it look worse.
__________________
"Backed by common sense and physics!" -Squeetard
Opteron Server for Sale! http://www.hardwarecanucks.com/forum...ade-ideas.html

Last edited by CMetaphor; July 13, 2009 at 05:53 PM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 13, 2009, 05:25 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Aug 2007
Location: Montreal
Posts: 1,792

My System Specs

Default

Didn't you love your e5200 ? Why!
__________________

Back up - Ebay (Inik1) or Heatware
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old July 13, 2009, 05:27 PM
CMetaphor's Avatar
Quadfather
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: May 2007
Location: Montreal, Canada
Posts: 5,002

My System Specs

Default

Becaaaaause AMD > Intel? Bwahahahah /fanboy.

No no, Dark Hybrid ran into a "hitch" of the platform variety.... So it has to be AMD.
__________________
"Backed by common sense and physics!" -Squeetard
Opteron Server for Sale! http://www.hardwarecanucks.com/forum...ade-ideas.html
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old July 13, 2009, 05:30 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Aug 2007
Location: Montreal
Posts: 1,792

My System Specs

Default

Ahh! Are you missing a lot of parts for your build?
__________________

Back up - Ebay (Inik1) or Heatware
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old July 13, 2009, 05:32 PM
CMetaphor's Avatar
Quadfather
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: May 2007
Location: Montreal, Canada
Posts: 5,002

My System Specs

Default

I am now.... Ill update the Hybrid thread...
__________________
"Backed by common sense and physics!" -Squeetard
Opteron Server for Sale! http://www.hardwarecanucks.com/forum...ade-ideas.html
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old July 13, 2009, 05:55 PM
CMetaphor's Avatar
Quadfather
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: May 2007
Location: Montreal, Canada
Posts: 5,002

My System Specs

Default

Picture, albeit crappy, is up.
__________________
"Backed by common sense and physics!" -Squeetard
Opteron Server for Sale! http://www.hardwarecanucks.com/forum...ade-ideas.html
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old July 13, 2009, 10:38 PM
Hall Of Fame
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Apr 2008
Location: Saskatchewan
Posts: 1,122

My System Specs

Default

Good luck with your sale.
free bump
__________________
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=932179

"Be so good at what you do that you cant be ignored"

Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old July 14, 2009, 07:38 PM
Top Prospect
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Apr 2009
Location: GTA
Posts: 244
Default

good any overclock done too it?
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old July 14, 2009, 07:45 PM
CMetaphor's Avatar
Quadfather
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: May 2007
Location: Montreal, Canada
Posts: 5,002

My System Specs

Default

Stable at 3.8Ghz for 24/7. I managed to hit 4Ghz and it was stable on everything except orthos, didnt have time to get it "hammered down"
__________________
"Backed by common sense and physics!" -Squeetard
Opteron Server for Sale! http://www.hardwarecanucks.com/forum...ade-ideas.html
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old July 14, 2009, 07:46 PM
Top Prospect
 
Recent iTrader Ratings
Period: 1 Month 6 Months 12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
   
Join Date: Apr 2009
Location: GTA
Posts: 244
Default

voltage on that? screens shots?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[WTB] AM2+/AM3 MB must have AMD chipset aimndtel Buy/Sell & Trade 5 June 13, 2009 12:36 PM
[WTT] My LGA775 DDR3 setup for your AM2+/AM3 setup Realityshift Buy/Sell & Trade 2 April 12, 2009 06:17 PM
AM2+ versus AM3 Motherboards and CPUs, clarification needed superj CPU's and Motherboards 17 February 25, 2009 09:48 AM
New OCZ RAM optimized for AM2, AM2+ CPUs Babrbarossa Press Releases & Tech News 8 May 9, 2007 01:50 PM